ניתוח שפתיים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח שפתיים
    נועה
    03/11/2008

שלום אני בת 18 ויש לי חבר מעל שנה. מאז היותי קטנה שמתי לב ששפתי הנרתיק שלי לא בהכרח לא סימטריות אבל הן יחסית ארוכות ולדעתי זה נראה די מצחיק, גם כשאני שמה תחתון או טייץ אני מרגישה כאילו יש לי "ביצים",כאילו שפתי הנרתיק שלי בולטות כביכול, חוץ מבחינה אסתטית, האם לשפתיים ארוכות ישנה השפעה על דברים אחרים בגופי?ביחסי מין עם חברי? מה ניתוח אסתטי בנרתיק יכול לשנות באיבר מיני חוץ מהמראה? האם יש לו עוד יתרונות חוץ מזה? האם ישנה הגבלת גיל לניתוח זה? אשמח מאוד אם תענו לי (: בתודה, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שפתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    03/11/2008

שאלת הרבה שאלות וננסה לענות על כולם אין הגבלת גיל אני ניתחתי ילדה בת 15 שסבלה מישפתי פות גדולים לפי החוק מעל גיל 18 את לא צרכה חתימת הורים שיפתי פות מוגדלים גורמים לכאב ביחסים הן מיתקפלות פנימה כמו כן הן כואבות בנסיעה באופנים בריצה היתרון בניתוח הוא יופי בילבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו