שאלה חשובה..

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..
    טל
    08/11/2008

שלום רב ד"ר אשמח לקבל מענה ל2 שאלות שלי : 1- לפני מס' חודשים, כאשר התאמצתי, שמתי לב שיצאה הפרשה מאוד גושית ולבנה (ממש כמו קוטג גדול כזה) וההפרשה הזו היתה במשך שעות. חשוב לי לציין - ההפרשות מאז תקינות, הן בצבע לבנבן שקוף. לא מגרד לי. אני בתולה. וזה קרה לפני מס' חודשים ומאז לא התרחש שוב. האם יש לי סיבה לדאוג למרות שזה 'קרה פעם אחת ומאז הכל תקין ? בבקשה אל תאמר לי לגשת לרופא, פשוט תענה האם זה נשמע לך תקין? ומה יכול לגרום לתופעה חד פעמית זו? יכול להיות שהיתה פטריה שעברה לבד? 2- התחלתי לקחת כדורי ריקטואן אם זה פוגע בפוריות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    08/11/2008

תרופת הראוקוטן לא פוגעת בפוריות אם יוצא גוש מהנרתיק זה סימן שהרבה זמן מיצטבר שם הפרשה בין אם פטריה או בין אם סתם הפרשה אסטרוגנית ואז זה יוצא במכה אחת ולכן הגוש זה נורמלי לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה בבקשה -

טל
    08/11/2008

אם זו היתה פטרייה אז סביר להניח שגם היום היה לי הפרשה כזו נכון? ומה הקשר שרשמת בהתחלה קרום בתולין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    08/11/2008

כאשר קרום הבתולין פתוח אז ההפרשה יוצאת ישר מיבלי להיות בנרתיק כאשר הקרום סגור יתכן ונוצר הגוש פטריה יכולה גם להעלם ספונטני גם ללא טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טל

ד''ר שמואל לוין
    10/11/2008

ע"פ תיאור ההפרשה {קוטג'\גבינה לבנה }הפרשה זו דומה לפטריה בשם מוניליה,זה שמ"ס חודשים אין לך הפרשה כנראה שהתופעה חלפה מעצמה ואין סיבה לדאגה .

לגבי לקיחת כדורי הריקטואן אין להיות במצב של הריון ,חוץ מזה אין סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו