שחלות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שחלות
    טל
    08/11/2008

שלום רב, ניגשתי לפני כחודש לבצע בדיקת אולטראסאונד לרחם. הבודק אמר שהכל תקין רק שהוא רואה שרק שחלה אחת עובדת. (שחלה ימנית). שאלתי היא - לפי מה שאני יודעת כל חודש שחלה אחרת עובדת, אז זה תקין שבאותה עת רק שחלה אחת עבדה נכון? אם כך מדוע הוא ציין זאת? האם אני אמורה לחשוש? הוא אמר שהכל תקין.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    08/11/2008

בסונר הוא ראה זקיקים בשחלה אחת ובשניה לא לכן הוא אמר שרק צד אחד עובד אין מצב שניתן ליראות בסונר ששחלה לא עובדת ואין כל כלי בעולם שיגיד לי איזה שחלה עובדת לכן זה תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה- אבל האם...

טל
    08/11/2008

האם זה בסדר שרק בשחלה אחת הוא ראה זקיקים? האם כך זה אמור להיות?<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    08/11/2008

כן בכל חודש רק שחלה אחת עובדת חזק השניה רק מגבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קרן

ד''ר שמואל לוין
    09/11/2008

שתי השחלות פועלות לחלופין אבל אצל נשים בעלות שחלה אחת ,ישנו ביוץ כל החודש.
    יתכן שאותו רופא לא ראה זקיקים פעילים באחת השחלות ולכן ציין שהשחלה אינה פעילה ,לכן אין סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו