מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרחבת הנרתיקמאיה13/11/2008
ד"ר שלום אני בת 19 ואינני מצליחה לקיים יחסי מין, הבעיה שאינני יכולה להיבדק אצל גניקולוגית כי אני מפחדת מהכאבים שבהחדרה, מהתרשמות חיצונית נאמר לי שהכל תקין ביותר חשבתי על ניתוח להרחבת הנרתיק וקריעת קרום הבתולין - מה דעתכם? אני מתה כבר לפתור את העננין!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא13/11/2008פחד מיבדיקה או פחד מנגיעה באזור צריך לישלוש וגיניסמוס זו תופעה פסיכולוגית שבה האישה לא נותנת לגבר ליבדוק אותה זה לא רק הפחד מחדירה לכן אני מציע קודם שתיבדקי על ידי גניקולוג שישלול וגיניסמוס אם שלל ניתן בהרדמה כללית ליקרוע את קרום הבתולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ד''ר שמואל לוין17/11/2008התמונה שאת מתארת דומה למצב שנקרא וגיניזמוס,כלומר פחד מקיום יחסים ולכן בכול ניסיון את מתכווצת ואינה מאפשרת קיום יחסים.
בתופעה זו ניתן לטפל ,עליך לפנות לרופא נשים שמכיר את הבעיה .
אנחנו מצידנו נשמח ליעץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לתשובה
מאיה19/11/2008ראשית תודה על התשובה, גניקולוגים מאבחנים את הבעיה כ"וגינמוס" או "פחד" אני חייבת לציין כי אינני פוחדת, חוששת, או נרתעת במהלך האקט המיני, אני מאוד משוחררת ובשלה מבחינה מנטלית. אני מרגישה שיש קושי פיזי שלא נובע מגורם נפשי. המקום עדיין שמור וסגור ולכן הבדיקה הפיזית מרתיעה אותי, אני גם לא משתמשת בטמפונים כי קשה לי להחדיר. אני מרגישה מצידי שהבעיה היא לא נפשית כלל! ואולי רופאים מסויימים מקובעים ולא בוחנים מקרה בצורה אינדבידואלית, אני לא רוצה שיכניסו לי דברים לראש, זה עוד יותר מלחיץ מהמצב עצמו. ולא. לא עברתי התעללות מינית, לא גדלתי בבית דתי ואינני פרימיטיבית! בכל אופן המליצו לי על שימוש במרחיבים וכל מיני ייעוצים כאלו ואחרים, אני מבחינתי חושבת שישנה אפשרות ללכת על ניתוח, להרחיב טיפה את המקום ולקרוע את הקרום, אולי אז יהיה הרבה יותר קל, אני קצת מפונקת, מה דעתכם? מחכה לשמוע את דעתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא20/11/2008אם את לא חוששת מבדיקה אם את נותנת שיפסקו את רגליך ללא היתנגדות אז את לא סובלת מוגיניסמוס הרחבה ניתוחית זה דבר קל ופשוט ניתן לבצע את זה במיסגרת קופח בכל בית חולים ציבורי ואם את רוצה במיסגרת פרטית אז פני אלי 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?