בעיה...

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    טלי
    16/11/2008

אני חושבת שיש לי קרום בתולין קרוע ואני אפילו לא מבינה איך אומרים לי שעם אני רואה בפתח של הנרתיק משוה שמוביל לנרתיק אין לי קרום אבל מה זה 'קשור אני לא מבינה הקרום זה לא בתוך הנרתיק אז מה זה משנה? אני יסביר מה אני רואה שאני פותחת את השפתיים הקטנות שלי אני רואה את פי השופכה ואני רואה שמחובר מתחת לפי השופכה ריקמת עור ורודה ואני רואה גם שבריקמת עור הזאת יש לי פתח ודרך הפתח אני רואה לפעמים עומק או שחור וגם בשר לפעמים אז אמרו לי שעם אני רואה את הדברים האלה אין לי בתולים העם זה נכון? אני ממש מפחדת איך נראה נרתיק של מישיה לא בתולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    16/11/2008

נכון שאים את רואה דרך פתח הנרתיק את כל הנרתיק זה אומר שאת לא בתולה אצל בתולה לא ניתן ליראות לעומק אני מאד מיצטער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קארין

ד''ר שמואל לוין
    17/11/2008

דבר ראשון רק את יודעת אם קיימת יחסים ,במידה וקיימת והייתה חדירה מלאה אז אינך בתולה ,במידה ולא קיימת יחסים את בתולה.
    אבל יש לזכור שקרום מהבתולים יכול להופיעה בצורות שונות.
    לכן רצוי מאוד להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב...

קארין
    17/11/2008

לא קיימתי יחסים בחיים שלי... אני רואה בפתח הנרתיק ריקמה ורודה שלמה אין לה קרעים בכלל הכוונה שלי שאני רואה עומק זה לא שאני רואה את כל הנרתיק אני רואה פשוט שהרימקה הורודה זזה לי לעפמים מין עומק שחור כזה ואני לא מצליחה לשים טמפון בכלל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

קארין
    17/11/2008

אצלי זה לא מופיע ככה מה זה הבשר הזה שיש בתוך הנרתיק מלמעלה ולמטה? את זה אני לא רואה כי ריקמת עור מכסה לי את הבשר הלבן הזה אני רואה רק את השחור הזה שזה הפתח בלי הלבן אצלי הפתח יותר קטן יש לי פתח רגיל כמו לכל בתולה פשוט אני רואה לפעמים עומק וזה נידבק לי אחד לשני הריקמת עור הורודה ואז יש לי פתח קטן יותר בבוקר ממש בגודל של נקודה רק עם אני לוחצת כדאי לראות את כל הפתח אז אני רואה את הפתח לגמרי וטמפון קשה לי לשים אז איך זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו