החלמה מניתוח הצרה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח הצרה
    מרב
    17/11/2008

שלום רב, לפני ארבעה ימים עברתי ניתוח להצרת הנרתיק עקב נרתיק רחב מאוד(לאחר 2 לידות ואקום ). שאלתי לרופאים היא כמה זמן אמורים להיות כאבים באזור התפרים החיצוניים? אני רואה שהאזור קצת נפוח וממש לא נוח לי לשבת ככה. האם בניתוח זה אמורים לתפור גם את הפתח כניסה? איך ניתן להקל על הכאבים? אני ממש מודאגת. האם יש אפשרות שהצרו לי יותר מידי? הפתח נראה מאוד קטן.. אודה להתייחסותכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מניתוח הצרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    17/11/2008

4 ימים אחרי ניתוח זה ממש לא רציני לתת לך תשובות פני דחוף לרופא שניתח אותך הוא בטח יתן לך תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מרב

ד''ר שמואל לוין
    24/11/2008

ראשית כל יש להיבדק אצל הרופא המנתח {שניתח אותך }בכל פנים לעשות הרטבות מקומיות של אמבטיות או מגנזיום -יעזרו מאוד להפיג את הכאב ואת הנפיחות .
    קשה מאוד להניח לגבי עניין הצרת הנרתיק יתר על המידה ,אחרי הכול אלמנט של שריר הוא השולט שם.
    נשמח ליעץ בכול נושא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו