בעיה..

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בעיה..
    עינב
    19/11/2008

אני בטוחה שניקרע לי הבתולים לא קיימתי יחסי מין בחיים שלי אבל ניסיתי להחדיר אצבע לנרתיק והרגשתי משהו גמיש נימתח ניסיתי גם להחדיר מטפון של אמא שלי שזה טמפון בנוני לא הצלחתי העם אני בתולה זאת אומרת רק לבתולות יש קושי בהחדרת טמפון? הפתח שלי בגודל של זרת אצבע ואני רואה רק שחור אבל עם אני זזה אז זה נהיהי יותר ענק הפתח ואז אני מצליחה לראות עומק אני ממש מפחדת אני רואה פתח ומסביב ורוד אבל יש לי מין חתך קטן בצורת חץ בקרום הזה ושאני מדיבקה את הקרום אחד לשני אז איפה שהחתך של הקרום נכנס לי לתוך הפתח של הנרתיק וככה זה נראה בטיפה יורת גדול אבל עדין רואה שחור מה זה אומר אני ממש דואגתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    19/11/2008

ניראה לפי התאור שאת בתולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עינב

ד''ר שמואל לוין
    20/11/2008

גברתי היקרה אנא ממך חסכי את כול התאורים,תבואי להבדק ונאמר לך בבטחון מה המצב .
    נשמח ליעץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו