מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי...שאלהספיר22/11/2008
העם אני יכולה לדעת לבד עם אני בתולה? לא החרדתי שוב דבר בחיים שלי חוץ מטמפון בנוני שחברה שלי משתמשת שאני ניסיתי להכניס הכנסתי את הראש של הטמפון די בקלות אבל את כולו לא הצלחתי לא הופיע לי דימום לא היה לי כאב או משהו כזה פשוט לא הצלחתי להכניס את כולו הכאב לא מופיע אצלי מיד אחרי שאני מכניסה אחרי יום מתחיל להיות לי כאבים בנרתיק לא מיד בחיים לא היה לי דימון חוץ ממחזור שאני פותחת את השפתיים הפנימיות אני רואה את פי השופכה שלי שזה בגודל של נקודה וממש מחובר מתחת לפי השופכה משהו ורוד גדק וגמיש מסביב לפתח שלי שאני מסתכלת במראה אני רק רואה שחור מהפתח שאני קמה למשל בבוקר זה בגודל של נקודה ממש במשך היום זה בגודל של אצבע קצת יורת קטן ויש לי חתך קטן בורוד הזה קטן אבל נראה לי זה אחד החריכים אבל מה שמוזר עם אני לוחצת על הקרום אז איפה שהחתך נכנס לי הקרום לתוך הנרתיק ככה וזה נראה טיפה יותר גדול הפתח אבל עדין רואה שחור מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא22/11/2008אם את מצליחה להכניס טמפון ולהישאר איתו יום שלם אז את ממש לא בתולה החור שלך מספיק גדול לקבל אבר מין שהקוטר שלו בערך כמו טמפון מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ספיר22/11/2008ד''ר תיראה אני לא חשובת שהבנת אותי אני ניסיתי לשים טמפון בישיבה לא הצלחתי אבל שאני שמה רגל אחד על ההסלה ורגל אחד על הריצפה אני מצליחה להכניס רק את הראש שלו לו את כולו ואני מצליחה כי זה מתרחב לי העם אני לא בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם..
ספיר22/11/2008זה לא טמפון גדול זה טמפון בנוני בפעם הראשונה שניסיתי לשים כאב לי ולא הצלחתי אבל אחרי מספר פעמיים הצלחתי רק את הראש מה זה אומר? אני לא רואה את כל הנרתיק אני רואה שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא22/11/2008לא את לא בתולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא22/11/2008את לא בתולה לפי מה שאת מספרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ספיר
ד''ר שמואל לוין23/11/2008במידה ולא קיימת יחסי מין ,יש להניח שאת בתולה .
קשה להחליט בעצמך ע"י ראיה במראה {ע"פ התאורים שאת מתארת }שאת אכן בתולה ,לכן רצוי מאוד שתגיעי ליעוץ ורופא מומחה יראה אותך .
נישמח ליעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שאלההה..
ליטל24/11/2008בחיים לא קימתי יחסי מין אבל אני די דואגת ניסיתי להכניס טמפון וזה לא היה בדיוק בגודל שלי זה היה בנוני אז מתחתי את הקרום כדאי לנסות להכניס אבל לא הצלחתי אבל אני עדין מפחדת שניקרע לי כי ניסתי להכניס כמה פעמיים כי שאני פותחת את השפתיים אני רואה את פי השופכה ומתחת לפי השופכה מין עור ורוד ואני רואה את פתח הנרתיק ואני רואה מתחת לפתח הנרתיק גם עור ורוד זאת אומרת אני רואה מסביב לעור הורוד הזה את פתח הנרתיק והוא נימתח לי המון ממש נימתח ואני מפחדת שניקרע לי מהמתיחות עם הקרום נימתח או שאני מותחת זה יכול להיקרע? כי איך שאני קמה משינה הפתח בגודל של נקודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בתולה או לא?
עינבר28/02/2009בחיים שלי לא שכבתי עם גבר שני הדברים היחידים שניסתי להחדיר זה טמפון ואצבע והצלחתי די בקלות ההיתי אומרת ונראה לי שאני בתול הלמרותש אני מצליחה להכניס בקלות כי אני יודיע שיש בונת שהפתח הנרתיק שלהם גדול מהרגיל ובגלל זה הם מצליחות לשים טמפון בקלות גם עם הם בתולות כי שאני פסקתי רגלים ראיתי את הריקמה הורודה ומנוקב בה פתח הנרתיק שהוא די גדול מהרגיל ואין לי קרעים וכלום ובחיים שלי לא ירד לי דם רק במחזור מה זה אומר שאני בתולה או לא כי אני תמיד רואה את הריקמה הורודה זזה ומתמתחת וכמו בתמונות של רקומי בתולים שמוציר הריקמה הורודה שזה הקרום והפתח באמצע ככה יש לי רק גדול מהרגיל זה אומר שלא יהיה לי דימום? ועם כן מה אני יוכל להגיד שיהיה לי חבר כי לא מסכימים לי לעושת ניתוח לבתולים וגם לההורים שלי לא מפריע עם יש לי או אין לי קרום אני לא ידע מה להגיד זה נכון מי שמשתמשת בטמפונים אז הבן בקושי מרגיש את הקרום כי הקרום התרחב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עינבר
ד''ר שמואל לוין01/03/2009עדיף תבואי לבדיקה אצל רופא נשים ותדעי ב100 %
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?