בעיה דחוףף

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בעיה דחוףף
    לילך
    24/11/2008

אני חושבת שניקרע לי הקורם בתולין למרות שלא קיימתי יחסין מין מעולם ואני יסביר למה ניסיתי מספר פעמיים לשים טמפון בנוני לא מיני בנוני ניסיתי שוב ושוב ואין אני לא מצליחה לשים כי מין ריקמה ורודה מפריע לטמפון להיכנס ניסיתי בישיבה לשים כדאי ליראות איך אני ישים וראיתי שזה מפריע בריקמה ורודה ניסיתי לשים בעמידה וניסיתי טיפה לדחוף כדאי שיכנס ואין אני פשוט לא מצליחה אני מפחדת שאני לא בתולה כי שאני פותחת את השפתיים הפנימיות יותר אני רואה את פי השופכה ומתחת לפי השופכה ריקמה ורודה ואת פתח הנרתיק אני רואה שחור אבל עם אני לא לוחצת על השפיתים הפנימיות אני רואה טיפה שביל שמוביל לנרתיק טיפה אבל טמפון אני לא מצליחה מה זה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה דחוףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לילך

ד''ר שמואל לוין
    24/11/2008

אפשרי מאוד שקרום הבתולין ניקרע למרות שלא קיימת יחסי מין .
    רצוי שתבואי להיבדק ,נשמח ליעץ בכול נושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    24/11/2008

לפי מה שאת מוסרת את בתולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו