שלום לכם שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שלום לכם שאלה
    שרונה
    28/11/2008

איך אני יכולה לדעת לבד עם אני בתולה? אני מפחדת שאני לא אני יודעת שאמרו להיות חור אבל כשר יש חור זה נראה לי כאילו אני לא בתולה פשוט הפתח של הנרתיק שלי משתנה כל הזמן עם אני מתעסקת איתו שעות אז זה יכול להתחיל להיות יותר גדול אבל אחרי זה זה חוזר לצרוה האמיתית שלו עכשיו בגלל שאני במחזור הפתח יותר גדול אני רואה פשוט נקודה שזה הפי שופכה שלי וממש מחובר מתחת לפי השופכה הזה ריקמה ורודה שמחברת מסביב לפתח של הנרתיק וככה גם מתחת לפתח העם אני בתולה אין לי קרעים בזה בכלל בצדדים זה מאוד דק ובגלל זה זה רחב בצדדים מה שכן טמפון אני לא מצליחה להחדיר אפילו לא קטן אין לי כאב מה שמוזר בזה ואני לא מבינה למה מה שמנסים להכניס טמפון לא אמור להרגיש כאב? ראיתי שניסיתי להכניס שפתח קטן מידי ושהטמפון שאני מנסה לשים עומד על הריקמה הורודה שלי וניסיתי לדחוף טיפה וזה לא קרע את הריקמה הורודה בכלל רק שינה צרוה של הפתח אבל אח''כ חזר שוב להיות בצרוה הרגילה מה זה אומר שאני עדין בתולה והקרום שלי גמיש מאוד ושיכול הליות שלא יהיה דימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    28/11/2008

לפי מה שאת מספרת את בתולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו