נשים יקרות- אל נא תתאכזרו לגופכן

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• נשים יקרות- אל נא תתאכזרו לגופכן
    יעל
    28/11/2008

לכל הנשים הפונות בענין "ניתוח קוסמטי" באיבר מינן. אל נא תתנו לרופאים רודפי בצע לנצל את בעיותיכן עם גופכן. גופכן יפה, איבר מינכם בריא ושיקלו היטב החלטותיכן ודרכי טיפול אלטרנטיביות בטרם תתאכזרו לגופכן.יתכן שהבעיה פסיכולוגית בלבד ואין שום צורך בהתערבות כירורגית! שלכן, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    28/11/2008

יעל שלום כמנהל פורום אני יכל בקלות רבה לימחוק את מה שכתבת כי זה לא נוגע לפורום אבל אני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולספר לך על עשרות בנות שבמשך שנים פחדו להיות עם גבר ביגלל צורת אבר המין שלהן ואחרי ניתוח הם נשים אחרות אני אספר לך על ילדה בת 15 שפחדה ללכת לשעורי היתעמלות ביגלל הבליטה של המונס פוביס ואחרי הניתוח הכל עבר אני לא אומר שרק ניתוח הוא הפיתרון ואני גם לא מנתח כל אחת אבל יש מצבים שאין בררה אז תודה על הדו שיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירון
    13/01/2009

אני לא מסכימה איתך, אם זה מה שגורם לבחורה להרגיש טוב עם עצמה ועם הגוף שלה זה שווה את הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    15/01/2009

תודה על התמיכה זה ממש נכון מה שכתבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו