כנס בבקשה שוב

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• כנס בבקשה שוב
    טלי
    29/11/2008

אבל איך אני לא בתולה לא דחפתי שום דבר לנרתיק לא קיימתי יחסים בכלל ונגיד זה ניקרע מספורט או כל פעילות אחרת אני נחשבת לא בתולה כל עוד הקרום ניקרע או שאני נחשבת בתולה כל עוד לא קיימתי יחסי מין מלאים? הפתח של הנרתיק שלי פשוט די גדול כי אני במחזור עכשיו הפתח שלי קצת יותר קטן מגודל לש אצבע מה זה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנס בבקשה שוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    29/11/2008

אם החור של הנרתיק מספיק גדול שקרום הבתולין לא מכסה אותו אז את לא בתולה וזה ממש לא משנה אם קיימת יחסים או לא אני מיצטער אבל את לא בתולה ב100 אחוז את צרכה תפירה אם זה חשוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכם

עינת
    30/11/2008

יש לי כמה שאלות העם בחורה שלא קיימה יחסים מין מלאים זאת אומרת חדירה לנרתיק יחסי מין בקיצור ונגיד וניקרע לה הקרום בתולים שלה כתוצאה מטמפון או אצבע העם היא נחשבת בתולה או כל עוד הקרום ניקרע ממשהו לא ממגע מיני היא עדין לא נחשבת בתולה כי הקרום קרוע? הפתח של הנרתיק שלי בגודל של אצבע בערך ואני ממש מפחדת שאני לא בתולה טמפון קטן אני לא מצליחה להחדיר אפילו שאני לא לחוצה והכל רגיל אצבע אני לא מצליחה אבל זה נראה לי בגלל שי שפתח אני יענה לא בתולה שבאתי לשים את הטמפון ראיתי שזה לא יכול להיכנס טמפון ממש קטן נראה לי זה מיני לא יכל להיכנס כי ראיתי שהטמפון עמד על ריקמה ורודה שהפריע להכניס את הטמפון מה זה אומר? בחיים לא הי הלי דמון חוץ ממחזור בד''כ שאני לא במחזור הפתח שלי ממש קטן ובמשך היום גדל בגל להפרשות וכאלה.. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לד''ר

עינת
    30/11/2008

אני באה מבית חילוני ושדברתי עם אמא ואבא שלי על הקרום והכל הם אמרו שאין לי מה לדאוג שגם עם זה ניקרע זה לא כזה נורא ומשמעותי אבל בשבילי זה כן לא יודעת למה.. וחשוב לציין שלא קיימתי יחסי מין בחיים שלי אבל בחיים הדבר היחיד שניסיתי להחדיר זה טמפון וגם את זה לא הצלחתי בפעם הראשונה היה כאבים אבל אח''כ לא ובכל זאת לא הצלחתי. שאני פותחת את השפתיים שלי הקטנות אני רואה נקודה של חור שזה פי השופכה הכי למעלה ומתחתיו ריקמה ורודה מסביב לפתח הנרתיק ואני לפעמים מצליחה לראות שביל שהולך לנרתיק אבל בעיקר אני רואה שחור אבל אני לא מצליחה להחדיר שום דבר לנרתיק שאני במחזור יוצא לי מלא דם והפתח יותר גדול ושאני ישנה בלילה עדין הפתח פתוח רק שאני במחזור שאני לא במחזור זה ניהיה קטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    30/11/2008

לפי התאור את בתולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טלי

ד''ר שמואל לוין
    30/11/2008

אם לא החדרת עצמים לנרתיק,ולא קיימת יחסי מין ,הסיכוי שקרום הבתולים יבקע הוא קטן מאוד.
    רצוי לבוא לבדיקה .
    נשמח ליעץ לך בכל נושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו