מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רב..עדי30/11/2008
שאלה שאשמח לקבל עליה תשובה בהקדם: במידה ובין השפתיים הקטנות יש לי פיסת עור קטנטנה שנראית כאילו לא קשורה למקום האם יתכן שמדובר באיזשהו גידול חלילה? חשוב לי לציין שיש לי את זה כבר הרבה מאוד שנים..וזה לא גדל או משתנה בכלל. ואני בתולה. בחורה בריאה. מקבלת ווסת באופן סדיר. יכול להיות שהעור גדל קצת ואז הפסיק?יש דבר כזה?? שיש גידול בין השפתיים הקטנות ואז הוא מפסיק? דרך אגב החתיכת עור הזו לא קשורה לקרום הבתולין מאחר והיא נמצאת ממש בין השפתיים הקטנות למעלה (לא באזוןר של פתח הנרתיק)- ******האם יתכן שלמרות שהיא לא נמצאת באזור של הפתח של הנרתיק שהיא עדיין חלק מהקרום ??********* בבקשה תתייחס לכל שאלה..אני מודאגת נורא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה- ד"ר בבקשה תשים דגש
עדי30/11/2008על שאלתי האחרונה ברשותך- האם יתכן שלמרות שהפיסת עור הזו נמצאת לא באזור ממש של הפתח של הנרתיק, אלא יותר למעלה, ממש בין השפתיים הקטנות ממש למעלה..האם יתכן שזה חלק מקרום הבתולים? כי שמתי לב שבצד ימין אין את הפיסת עור ובצד שמאל יש...איך יודעים האם זה עודף של עור? האם עודף עור נראה שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא30/11/2008זה לא חלק מהקרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיטל
ד''ר שמואל לוין30/11/2008כל האפשרויות שתיארת יכולות ליהיות ,רצוי מאוד לבוא להיבדק ע"י רופא.
נשמח לעמוד לרשותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שזה גידול שהפסיק??אל תדאיג אותי
עדי30/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא30/11/2008בדרך כלל לא מדובר בגידול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא30/11/2008אמרתי לך זה עודף עור אם תירצי נוריד לך את זה זה לא מסוכן זה רק לא יפה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?