מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה קשהמיכל01/12/2008
אני לא בתולה לצערי כי לפי מה שאני רואה אני רואה את פי השופכה שהוא ורוד ואני רואה רק את החלק הורוד של הפי שופכה ומתחתו חור גדול ומתחת לחור שוב ריקמה ורודה מסביב לפתח ואני רואה דרך הפתח את השביל לנרתיק עם בשר בפנים אני יודעת שאני לא בתולה אמרתי לאמא ניג'סתי לה אלף פעם על הנושא הזה והיא צעקה עליי אז מה אז מה כמה פעמיים אני יגיד לך שלא אכפת לנו ואבא שלי אומר אז מה אז מה במילא לכל בחורה שרוצה להביא ילד זה ניקרע אמרתי אבל אל בגיל הזה אז הוא טוען מה זה משנה אולי בכלל לא ניקרע לך אמרתי אבל אני רואה חור גדול אז הוא אמר מה זה משנה ברור יש חור אבל אמרתי לו שלבתולות יש קטן ולי יש בגודל עצבע שאני מחדירה את האצבע מהר מאוד ואני רואה קרעים והם עדין טוענים שאז מה ואמא שלי כל הזמן אומרת אז מה ולא מוכנה שאני ילך לרופא אני רוצה ללכת כ''כ הסברתי לה שמדאיג אותי אבל היא ממשיכה שהיא לא מוכנה שאני ילך אני כבר משתגעת בגלל שאני באה מבית טוב בגלל זה אני לא רוצה לאבד ועוד בגיל הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא01/12/2008ההורים שלך צודקים זה ממש לא חשוב רק למי שזה חשוב מיבחינה דתית או מסורתית יש לזה חשיבות אחרת אין לזה כל חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום..
מיכל02/12/2008איך אני יכולה לדעת לבד עם אני בתולה? כי שאני יושבת קרוב למראה שיש לי בחדר אני רואה את פי השופכה ומתחתיו את פתח הנרתיק ומסביב לפתח של הנרתיק ריקמה ורודה זאת אומרת אני רואה בתוך הריקמה הורודה פתח של הנרתיק העם אני בתולה לפי מה שאני מתארת? הפתח שלי בגודל של אצבע בערך קצתי יותר קטן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא02/12/2008לפי התאור שלך את בתולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?