שפתיים מטרידות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שפתיים מטרידות
    דינה
    03/12/2008

אצלי "למטה" איום ונורא. לא רק שאני מתביישת "להראות" לבן זוג אפשרי אלא גם לא מתפשטת ע"י בנות. שפתיים כל כך גדולות לא ראיתי אצל אף אחת אחרת. זה משתפשף זה מעצבן ואני לא יכולה יותר. המליצו לי עליך (ד"ר עמוס שפירא" שתנתח לי את זה. שאלתי מה הסיכונים. האם אתה מתחייב לתוצאה טובה ושלא יהיו צלקות? היכן אפשר להבדק על ידך? ואם אפשר כמה זה עולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים מטרידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    03/12/2008

אני מאד שמח לישמוע שהימליצו לך לעבור ניתוח אצלי אני חייב להגיד לך שבניתוח הזה כימעט ואין סיבוכים זה ניתוח חיצוני ולכן ניתן לטפל בכל הבעיות אם יתעוררו את מוזמנת להיתקשר למזכירתי והיא תיקבע לך תור פגישה ללא תשלום ואז נדבר על הכל 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דינה

ד''ר שמואל לוין
    07/12/2008

אין שום סיבה שתיסבלי אנחנו עושים עשרות ניתוחים מסוג זה ,זו תופעה נפוצה מאוד,והתוצאה ניראת מאוד אסטטית וטיבעית וקשה לראות כי עברת ניתוח .
    נשמח ליעץ לך בכול עניין,אנחנו פה לרשותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו