מוטרדת מאוד!!

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• מוטרדת מאוד!!
    לירון
    05/12/2008

שלום..שמי נטלי בת 20 מאז שאני זוכרת את עצמי השפתיים הפנימיות בנרתיק מאוד ארוכות ולא אסתטיות. תמיד הייתה לי בעיה עם זה, ואני ממש מרגישה חוסר בטחון. אני מתביישת להיות במגע עם גבר וזה נראה לי ממש מכוער! ביררתי לגבי ניתוח להקטנת השפתיים..ויש לי מספר שאלות שמאוד מדאיגות אותי א. האם יש בכך סיכונים כלשהם? הריונות, לידות, קיום יחסי מין, וכן פגיעה בקרום הבתולין? ב.האם תישאר צלקת אחרי הניתוח? ג. אני לא מעוניינת לבצע את הניתוח בהרדמה כללית בשום פנים ואופן..לי באופן אישי אמרו שאין שום בעיה לבצע בהרדמה מקומית אך לפי התגובות פה של ד"ר עמוס שפירא אני רואה שזה מאוד לא מומלץ והתוצאה עלולה להיות לא טובה בכלל. ד. האם זה יראה באמת מעצוב אסתטי וטבעי או שזה יראה מנותח ומכוער ? אשמח מאוד לקבל תגובות מנשים שעברו את הניתוח..זה מאור מטריד אותי כל העניין. תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת מאוד!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    05/12/2008

אני מבין שעל הניתוח את יודעת הכל ומה שמפריד בין החלטה לעשות ניתוח לבין לא לעשות זה ההרדמה אז אני אסביר לך קצת על הרדמה יש כמה סוגי הרדמה יש הרדמה מאד עמוקה זאת שצריך לנתח לב או ראש או בטן אז המנותח צריך להיות מורדם מאד עמוק עם צינור לתוך הגרון הרדמה ארוכה עם היתאוששות ארוכה לעומת זאת יש הרדמה קלה זאת הרדמה ללא צינור בגרון נימשכת בערך 30 דקות ולאחריה את מיתעוררת מיד ללא כאבים אני מזמין אותך לפגישת יעוץ ואתן לך לדבר עם מנותחות לא חשוב אצל מי תנותחי רק לא בהרדמה מקומית זה לא מנתח רציני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר עמוס שפירא

לירון
    06/12/2008

כשהצגתי את בעייתי לרופא שבדק אותי..הוא אמר שכמובן עדיף ורצוי לעשות ניתוח בהרדמה מלאה אך אם יש התנגדות נחרצת מצידי ניתן גם בהרדמה מקומית+ טשטוש. אגב הוא רופא בכיר ומוכר..לא אציין את שמו האם אין סיכוי שהניתוח הזה יצליח בהרדמה מקומית? אני מאוד רוצה לעשות אך יש לי טראומה קטנה מהרדמות מלאות. אשמח אם תענה גם לשאלות האחרות שהצגתי למעלה..בקצרה תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    06/12/2008

אם את מסכימה לטישטוש אז אין כל בעיה גם אני מוכן לעשות עם טישטוש לגבי השאלות זה לא מפריע לא להריון ולא ללידה אין כל סיכוי של פגיעה באזור הדגדגן ולכן אין פגיעה עתידית בהרגשה במקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירון

ד''ר שמואל לוין
    07/12/2008

ראשית כל אין כל קשר בין הריונות ,לידות,קיום יחסים .תשוקה,אין שום השפעה מהניתוח.
    שנית כל לא נישארת שום צלקת והמקום ניראה טבעי ואסטתי לחלוטין .
    נשמח לעמוד לרשותך בכול עניין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו