בעיה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בעיה
    שירלי
    07/12/2008

דאני חוששת שניקרע לי קרום הבתולין למרות שלא קיימתי יחסי מין כי נסייתי לשים טמפונים של אמא שלי וזה לא בגודל שלי ואמרו לי שטמפון יקרע את הקרום זה אפסי מכיוון שהקרום גמיש מאוד וטמפון נכנס דרך הקרום אבל לא קורע אותו דרך החריכים אבל בכל זאת אני דואגת כי שאני פותחת את שפתיי הקטנות אני רואה ריקמה ורודה ויש בה את פתח הנרתיק היא מסביב לפתח אבל הפתח כל הזמן משתנה לי ובגלל זה אני דואגת פעם הפתח יכול להיות באמצע ופעם הכי למטה הפתח שלי קצת יותר קטן מטמפון מיני ומאצבע אמרתי להורים שלי שאני חוששת שניקרע לי והם אמרו שזה לא נורא ואז מה עם זה ניקרע אבל אני לוקחת את זה קשה למרות שאנחנו חילונים כי שאני יהיה גדול הוירצה לקיים יחסים אני לא ידע מה להגיד לזה שאני יקיים איתו עם זה קרוע חשבתי ללכת לרופא אבא שלי הציע לי אבל אין אמא שלי לא מוכנה שאני ילך ואני לא מבינה למה אפשר ללכת לבד והעם יש גיניקולוגית ולא גניקולוג? כי אני ביישנית ואני לא יודעת איך לפנות לרופאת נשים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    07/12/2008

אין לך בררה את חייבת ליראות רופא או רופאת נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יובל

ד''ר שמואל לוין
    07/12/2008

הדרך היחידה לבדוק אם קרום הבתולין שלך קרוע הוא ע"י בדיקה של גניקולוג או גניקולוגית .
    אז תקבלי את התשובה הבטוחה ביותר .
    נישמח ליעץ בכול נושא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו