שאלה אליכם

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה אליכם
    שירלי
    07/12/2008

התייעצתי עם ההורים שלי לגבי קרום הבתולים ואמרתי להם שאני חושבת שניקרע לי אז הם טוענים שגם עם זה ניקרע זה לא משהו כ''כ חשוב ואני מה זה דאגתי חשבתי שזה מאוד משמועתי אצלנו והם אמרו שרק אצל ערבים מסורתים וערבים זה נורא משמעותי שחשוב להתחתן אצלהם בתולות העם הם צודקים? זה לא מפריע לי לחיות לא בתולה זאת אומרת למרות שלא קיימתי יחסים מעולם עם ניקרע לי פשוט אני מפחדת שארצה לקיים יחסים בעתיד הוא יכעס מה אני יכולה להגיד לו שזה ניקרע לי ממתחיות וכל מיני דברים כאלה? העם הם צודקים ואני יכולה להפסיק לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אליכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    07/12/2008

יש בלי סוף רופאות נשים אם את במכבי אני יכול לתת לך בלי סוף שמות אל תיתבישי תיתקשרי תיקבעי תור ותלכי ובכך סוף סוף ירד לך מהלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יובל

ד''ר שמואל לוין
    07/12/2008

ראשית כל אין כל סיבה לדאגה על מנת לקבל תשובות בטוחות יש לפנות לגניקולוג או גניקולוגית .
    נשמח לעמוד לשרותך בכול עניין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו