בעיהה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בעיהה
    שירלי
    09/12/2008

אני רוצה ללכת לרופאה יש רופאה ולא רופא שאני יכולה ללכת שיכולה לבדוק עם קרום הבתולין שלי ניקרע או לא? כי אני רואה קרעים בצידי הקרום ואמא שלי לא מכונה שאני ילך כי הי אאומרת שזה לא יפה שיראו לי ובלה בלה אבל היא לא מבינה שאני דואגת והיא בעצמה לא ידועת איפה הקרום היא טוענת שזה בתוך הנרתיק ממש בתוכו ואני מסבירה לה שבפתח והיא טוענת שלא אני לא ידועת המ לעשות אני רואה קרעים ואני לא מבינה איך זה ניקרע לא קיימתי כלום ולא כלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    09/12/2008

יש בלי סוף רופאות גניקולוגיות את צרכה ליבחור לפי הקופה שלך אבל יש רופאות שמיתנגדות ליבדוק קרום בתולין מיתוך גישה פמיניסטית אז תיבחרי נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירלי

ד''ר שמואל לוין
    10/12/2008

ראשית כל אין סיבה לדאגה ,במידה ולא קיימת יחסי מין אין סיבה שקרום הבתולין יקרע.
    על מנת להסביר לך על נושא זה עלייך לפנות לגניקולוג או גניקולוגית .
    נשמח לעמוד לרשותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו