מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

שלווום ...
מירי27/09/2011אני מירי ששלחה לך הודעה בנוגע לקרום אני משפרעם רציתי לשאול איפה זה בדיוק בתלאביב ומה המספר הפלאפון שלכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלווום ... - תגובה
ד"ר עמוס שפירא27/09/2011תיתקשרי למזכירה 0523670383 ואל תילחצי הכל יחזור למצב התחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלווום ... - תגובה
ד''ר שמואל לוין09/10/2011מירי
ת
וכלי לפנות לטל048553555
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחזור בתולהנאנא13/12/2008
אני רוצה לחזור בתולה?? מה אני אעסה?איפה עושים את הניתוח?וכמה זמן הניתוח??בבקשה אני מאוד זקוקה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא13/12/2008אני עושה את הניתוח ניתוח כזה עדיף לעשות בהרדמה כללית טישטוש זה לוקח בערך 20 עד 30 דקות ואחרי שעה את מישתחררת הביתה תיתקשרי למזכירה שלי זה מאד סודי אצלנו 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נאנא
ד''ר שמואל לוין14/12/2008ניתן לעשות ניתוח לשחזור קרום הבתולין את הניתוח עושים בבית חולים פרטי ,לגבי משך הניתוח
מנתח טוב יודע מתי הניתוח מתחיל ומסתיים כאשר הכול טוב .
נישמח ליעץ לך בכול נושא ולעמוד לשרותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוום אני רוצה לבקש עזרה...
מירי26/09/2011שמי מירי רציתי לדבר עם הדוקטור על הבעיה שלי אני מתאמנת בחדר כושר ועשיתי תרגיל קשה ובסווף אני לא ידעתי מה קרה אבל נקרע אצלי הקרום ואני כבר לא בתולה אז מה אני אעשה ואיפה נמצאת מרפאה שעושים ניתוח לחזרה להיות בתולה וכמה עולה הניתוח בבקשה צרו קשר איתי מהר תשלחו לי הודעה באיימל אני מחכה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלוום אני רוצה לבקש עזרה... - תגובה
ד"ר עמוס שפירא26/09/2011אני מבין שאת בלחץ אין לך מימה להיות לחוצה ניתן לתקן את זה ללא בעיה תיתקשרי למזכירתי לתיאום פגישה יעוץ חינם ומישם נמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?