כאבים בחדירה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• כאבים בחדירה
    מיטל
    16/12/2008

אני 5 שבועות לאחר ניתוח הצרה. ניסינו לקיים יחסים אך הכאבים פשוט בלתי נסבלים.מן הרגשה של לחץ נורא חזק על הדפנות. מה גם שיש לי רגישות בתפרים החיצוניים. אפשר לראות את החוט שתפרו איתו ושם זה ממש כואב. השאלה שלי היא ,האם התפרים לא היו צריכים להתמוסס כבר?כמה זמן עד שהכל יחלים? אני כבר ממש מצטערת שעשיתי את הניתוח הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחדירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    16/12/2008

אני מקווה שהמנתח שלך עבד בבית חולים מסודר שם החוטים הפנימיים נמסים בערך אחרי חודש ואפילו יותר ולכן צריך סבלנות לחכות לגבי הגודל אין לך מה לידאוג הנרתיק בעל יכולות גדולות של היתרחבות אני מקוה גם שלקחתם בחשבון את אבר המין של הבעל האם הוא גדול או קטן האם הוא בזיקפה חזקה או לא אלו שאלות שיש לישאול את הרופא שניתח אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מרב

ד''ר שמואל לוין
    17/12/2008

ראשית כל התפרים עלולים להיות מומסים עד 60 יום ,בעיקבות שעברו כבר חמש שבועות ועדיין את מרגישה אי נוחות רצוי לפנות לרופא שניתח אותך .
    נשמח לעמוד לשרותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו