קיצור שפתיים כושל, מה עושים?

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• קיצור שפתיים כושל, מה עושים?
    אלמונית
    21/12/2008

שלום אני בת 23 מאזור המרכז לפני כחודש עברתי ניתוח פלסטי לקיצור שפתיים אצל גיניקולוג של קופת החולים שלי, יומיים אחרי הניתוח שמתי לב ששפה אחת איננה ובשניה יש חור... רצתי בבהלה למרפאה, והרופא טען שעדיין אי אפשר לראות כלום כי הכל נפוח ואני סתם מודאגת. אחרי שירדה הנפיחות הלכתי שוב לרופא והוא אמר שהריקמה שלי כנראה התכווצה, אבל אני יודעת שזה לא נכון! אני קצת מבינה באסטטיקה והוא כנראה לא וגם לא יודע לתפור. השפתיים שלי נראות כאילו שקצב ניתח אותי, אם בעבר הייתי מתביישת מגברים, היום המצב חמור יותר. אני לא יודעת מה לעשות, אין לי יותר מידי כסף לניתוחים ותיקונים שיכולים להיות גם כושלים, ומפגש עם רופא טוב גם עולה מאות או אלפיי שקלים ואני אפילו לא יודעת אם אפשר להאמין להם. איפה אפשר לראות גיניקולוג פרטי ואמין שיגיד לי בדיוק מה המנתח עשה לי ומה עושים הלאה? והאם אפשר לשחזר שפה כשהמקום מתוח ואין בו זכר לשפתיים? (ואני מעדיפה להישאר אלמונית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    21/12/2008

ראשית אנו בטוחים שהרופא שביצע את הניתוח התכוון לבצע את הניתוח הכי טוב שייש.
    לאחר הניתוח המקום בצקתי ונפוח אין לדון את התוצאות ,לאחר זמן הנפיחות יורדת וניתן לראות את תוצאות הניתוח ,אם ראית חור או נקב ,רצוי לפנות לרופא מומחה שמבצע ניתוחים אלו {ניתן לפנות אלינו }ולהחליט אם יש צורך לתקן את הנעשה .
    נשמח לעמוד לשרותך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    21/12/2008

מה שחשוב הוא לנסות ולתקן את הניתוח גם אם הרופא חושב שזה בסדר ואת לא מרוצה אפשר לנסות ולתקן וזה מה שחשוב עכשיו זה לא הכסף ולא הכעס ולכן אני מוכן ליבדוק אותך ללא תשלום וליראות מה ניתן לעשות יש לי ניסיון רב בתיקונים של ניתוחים אז צרי קשר ואשמח לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו