קיצור השפתיים הפנימיות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• קיצור השפתיים הפנימיות
    נעם
    22/12/2008

אני בת 17 ומזה זמן רב אני חושבת על ביצוע ניתוח של קיצור השפתיים הפנימיות ברגע שאגיע לגיל 18. בערך מגיל 9 אני זוכרת אי סימטריות ניכרת בין השפתיים שגדלה עם השנים ובמיוחד מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין. הייתי רוצה לדעת מהו זמן ההחלמה מניתוח כזה, אילו צלקות נשארות, מה הסיכונים וכד'... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור השפתיים הפנימיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית דר שפירא

אלמונית
    22/12/2008

לצערי הרב עד גיל 18 את חייבת בהסכמת הורים לניתוח לכן את ההחלטה צריכים לעשות עם אחד ההורים ניתוח כזה אני עושה הרבה גם לבנות בגילך וגם ליותר צעירות ניתן לעצב מחדש את השפתיים ולתת להם מראה דק בניתוח כימעט ואין סיבוכים כי זה באבר חיצוני את מוזמנת לפגישת יעוץ 0523645055

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    22/12/2008

אני חוזר ואומר אין לך מה לידאוג תבואי עם אמא ואני בטוח שהיא תסכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נועם

ד''ר שמואל לוין
    24/12/2008

זמן החלמה מניתוח מסוג זה הוא עד שבועים ,לא תיראנה כל צלקות ולגבי הסיכונים של הניתוח -אם נעשה הניתוח בתנאים טובין וע"י בעל מקצוע מיומן אזי הסיכונים שואפים לאפס.
    נשמח ליעץ לך בכל נושא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו