שאלה שמטרידה אותי שנים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה שמטרידה אותי שנים
    שרית
    22/12/2008

היי, באיבר המין שלי למטה יש "בשר" שיוצא החוצא מהשפתיים,ואני יודעת שזה לא משהו רגיל,כי ראיתי אצל בנות אחרות שזה לא ככה,אני מתביישת להתפשט ליד בנות אחרות,ראיתי שגם לאמא שלי יש את אותה הבעיה,אבל היא אחרי לידה,ואני לא אני רק בת 21, רציתי לדעת עם הניתוחים שמבצעים באיבר המין הנשי הם גם ל"קיצוץ" הבשר שיוצא החוצה מהשפתיים? אשמח לקבל תושבה בהקדם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמטרידה אותי שנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

אלמונית
    22/12/2008

כאשר עושים ניתוח פלסטי באברי המין ברור שניתן לטפל גם בריקה שמבצבצת מיבין בשפתיים את מוזמנת לפגישת יעוץ ונחליט ביחד מה צריך לעשות על פניו לא ניראה לי דבר מסובך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    22/12/2008

לאחר בדיקה אולי אפשר גם בהרדמה מקומית אז באמת בואי לבדיקת יעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית דר שפירא

אלמונית
    22/12/2008

ליעוץ חינם תיתקשרי 0523645055

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרית

ד''ר שמואל לוין
    24/12/2008

ראשית כל הינך צריכה לבוא להיבדק ע,י תיאורים באינטרנט קשה ליעץ בעניין,לכן נשמח מאוד אם תגיעי ליעוץ ותקבלי את כל המידע הנחוץ.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו