שאלה לכם...

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה לכם...
    דניה
    26/12/2008

עם יש קרע בקרום הבתולין אבל לא קרע רציני כמו אצל אחת שהיא לא בתולה קרע ממש קטן כמו מין דקירה קטנה בקרום שזה חתך מצפון בקושי רואים אותו אבל הקרום נראה שלם העם זה אומר שהיא לא בתולה? או שפשוט היא בתולה עם קרע קטן בקרום? כי יש לי קרע קטן אבל ממש קטן ואני לא יודעת אפילו איך אני רואה פתח של נרתיק ומתחת לפתח ריקמה ורודה וגם מעל הפתח בגלל שיש לי פתח אני מרגישה לא בתולה כזאת אז בעצם כשהקרום בתולין אצל אישה ניבקע הפתח יותר גדול מהרגיל? פשוט שאני בכלל לא מתעסקת ולא מציצה פנימה ז אחרי כמה חודשים בודקת אני רואה פתח רגיל לחלויטן אבל עם אני יבדוק יום אחד שוב אני רואה פתח קטן ואחר הצהריים גדול ואס שוב שאני לא בודקת שוב פתח כן איך זה יכול להיות? אני ממש מפחדת שאני לא בתולה למרות שאנחנו לא מסרותיים או שמרנים לא חייב שיהיה אצלנו דימום בליל הכלולות זה מפחיד אותי המחשבה שנגיד וזה נקירע מטמפון למרות שזה נדיר כי זה קטן מה אני יכולה להגיד לאותו איש שאני יהיה איתו וה זה הפחד שלי... והעם כל רופאת נשים היא מתמחה בנושא של הקרום? תודה ויום טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לכם...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    26/12/2008

אף גבר לא יודע ליבדוק קרום בתולין ולכן הוא לא יכול ליראות את הקרע הקטן אין לך מה לידאוג אני מקווה שהרופא שלך יודע ליבדוק קרום בתולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברתי הנחבדה דניה

ד''ר שמואל לוין
    29/12/2008

אם יש קרע קרום הבטולין אינו שלם. אם נדמה לך שיש קרע אולם את יודעת בבטחון מלא שלא קיימת יחסי מין מכל סוג שהוא אז הינך בתולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו