מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לכם...דניה26/12/2008
עם יש קרע בקרום הבתולין אבל לא קרע רציני כמו אצל אחת שהיא לא בתולה קרע ממש קטן כמו מין דקירה קטנה בקרום שזה חתך מצפון בקושי רואים אותו אבל הקרום נראה שלם העם זה אומר שהיא לא בתולה? או שפשוט היא בתולה עם קרע קטן בקרום? כי יש לי קרע קטן אבל ממש קטן ואני לא יודעת אפילו איך אני רואה פתח של נרתיק ומתחת לפתח ריקמה ורודה וגם מעל הפתח בגלל שיש לי פתח אני מרגישה לא בתולה כזאת אז בעצם כשהקרום בתולין אצל אישה ניבקע הפתח יותר גדול מהרגיל? פשוט שאני בכלל לא מתעסקת ולא מציצה פנימה ז אחרי כמה חודשים בודקת אני רואה פתח רגיל לחלויטן אבל עם אני יבדוק יום אחד שוב אני רואה פתח קטן ואחר הצהריים גדול ואס שוב שאני לא בודקת שוב פתח כן איך זה יכול להיות? אני ממש מפחדת שאני לא בתולה למרות שאנחנו לא מסרותיים או שמרנים לא חייב שיהיה אצלנו דימום בליל הכלולות זה מפחיד אותי המחשבה שנגיד וזה נקירע מטמפון למרות שזה נדיר כי זה קטן מה אני יכולה להגיד לאותו איש שאני יהיה איתו וה זה הפחד שלי... והעם כל רופאת נשים היא מתמחה בנושא של הקרום? תודה ויום טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא26/12/2008אף גבר לא יודע ליבדוק קרום בתולין ולכן הוא לא יכול ליראות את הקרע הקטן אין לך מה לידאוג אני מקווה שהרופא שלך יודע ליבדוק קרום בתולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברתי הנחבדה דניה
ד''ר שמואל לוין29/12/2008אם יש קרע קרום הבטולין אינו שלם. אם נדמה לך שיש קרע אולם את יודעת בבטחון מלא שלא קיימת יחסי מין מכל סוג שהוא אז הינך בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?