אוקיי...ועוד שאלה...

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• אוקיי...ועוד שאלה...
    צליל
    06/01/2009

יש מצב שלמישהי יש פתח נרתיק די גדול אפילו שהיא בתולה שהוא ארוך בגודל של אצבע או זרת כי ככה המבנה בגלל שהוא נורא גמיש? כי אצלי זה ככה ששכבתי על המיטה ראיתי את הריקמה הורודה וכלה שלמה אין קרע בכלל!!! אבל אני רואה פתח שהוא מאוד רחב והקרום עצמו גמיש מאוד כי מתחתי המון ואין קרעים אבל בכלל!!! אני רואה מתחת לפתח ריקמה וגם מעל מסביב לפתח אני רואה את הריקמה טמפון שניסיתי להכניס לא הצלחתי הוא לחץ על הקרום אבל לא קרע אותו יכול להיות שנראה לי שהפתח רחב כי אני יושבת על מיטה או שזה כי הקרום שלי נורא גמיש ובגלל זה הפתח רחב? שאני יושבת על כיסא מול מראה גדולה אני רואה פתח רגיל ונורמלי אבל שאני יושבת על מטיה מקרוב אני רואה פתח די רחב מה יקרה שאני ירצה לקיים יחסים יכול להיות שבגלל שהוא רחב הגבר לא ירגיש את הקרום ולא יהיה דימון או שהוא בכלל לא יקרע? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוקיי...ועוד שאלה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר שמואל לוין
    07/01/2009

קשה לענות לפי התאורים.צריך להיבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו