שלום

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שלום
    נירית
    09/01/2009

עם החרדתי אצבע לפתח הנרתיק חצי ממנה אז הקרום ניקרע? כי לפני זה בדקתי לראות איך נראה הקרום שלי ויש לי פתח מרכזי ומסביב ריקמה ורודה יש בה חתך קטן אחרי שהחדרתי לקחתי את המראה ועדין ראיתי את אותו ריקמה ורודה מסביב לפתח לא יצא דימום העם אני בתולה? שמתחתי גם לא היה קרעים היה חתכים קטנים וזה נראה לי החורים שיש בקרום שישבתי מול מראה גדול וחצי קמתי אז עדין החזקתי את השפתיים הקטנות פתוחות וראיתי שהפתח שאני עומדת ניסגר כי הורוד שמעל הפתח ומתחת לפתח נימצדים אחד לשני העם זה יכול ליקרות גם אצל מישהי שהיא לא בתולה או שתמיד אצלה הקרום פתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    09/01/2009

בטוח את לא בתולה ודי עם השאלות האלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברתי הנכבדה

ד''ר שמואל לוין
    11/01/2009

אנחנו בשמחה נעזור לך. חובה שתבדקי אצל רופא שיוכל לתת לך אינפורמציה מלאה ונכונה.לפי הטעורים קשה להחליט ולקבוע .
    אני מזמין אותך לבוא אליונו לפרופורציה בתל אביב
    5599*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו