ניתוח לקיצור שפתי פות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח לקיצור שפתי פות
    שולי
    21/01/2009

זועזעתי בעת קריאת אחת ההודעות כאן בפורום באשר לכך שמישהי עברה ניתוח כזה והרופא קיצר לה את השפה עד כדי כך שלא נותרה לה אחת.... מה הסיכוי שדבר כזה יקרה. ראיתי שד"ר לוין טען כי הרופא לודאי התכוון שהמקום ייצא יפה, אבל דחילאק... האם זה סיכון שעלול לקרות או שזה חוסר מיומנותו של הרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לקיצור שפתי פות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    21/01/2009

שולי שלום אני מסכים איתך בכל מילה ,את ניראת לי אדם מאד רציני ,אני יכול להגיד לך לאחר ששמעתי מהאישה שהיתלוננה המנתח באמת היה חסר ניסיון ,את חייבת לישאול את הרופא כמה ניתוחים הוא עשה וכמה נשים שניתח מוכנות לספר לך על הניתוח ,ורק לאחר מיכן תחליטי ,לא צריך להיות מצב שבו המנתח מוריד לגמרי את השפה זה יוצר בעיה אצל המנותחת אצלי אין סיבוך כזה לשם קביעת תור תיתקשר 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    25/01/2009

דבר כזה לא צריך לקרות ויש לבדוק האם המצב כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו