צבע שחור

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• צבע שחור
    מיה
    23/01/2009

שלום, מאז שאני מכירה את עצמי כבוגרת , יש לי שפתים שחורות, או בעצם כהות, אני בת 30, נשואה, וזה מאוד מפריע לי ומבייש אותי בקיום יחסים עם בעלי, חשוב להזכיר כי יש לי שפתיים גדולות ועם הצבע הכהה זה עושה אותן מכוערות. השאלה שלי האם ניתן לשנות את הצבע בקרמים או משהו ללא ניתוח??? ואם צריך ניתוח אז אפשר לדעת המחיר באיזה גבולות, בבקשה חשוב לי לדעת לפני ייעוץ. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע שחור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    23/01/2009

את הצבע ניתן לשנות מעט מאד במישחות שעושות פילינג של העור ,ניתוחיוריד לגמרי את השחור ניתוח כזה העלות שלו תלויה בהרבה דברים והוא נע בין 6000 ל10000 שח תלוי ביזמן ניתוח בית חולים ועוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    25/01/2009

את הפיגמנטציה של השפתיים אי אפשר לשנות .אולם אם הן מאוד מאורכות אפשר לקצר ואז יתכן שפידמנטציה תיפחת.
    את מוזמנת לבוא אלינו ליעוץ.
    5599*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו