עודף עור

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• עודף עור
    שרון
    27/01/2009

מה שיש לי זה מעין חתיכת בשר/עור קטנה, שמשתלשלת מהאיבר החוצה. אני יודעת שזה לא כל כך אפשרי לייעץ לי באמצעות הפורום, בעיקר כשאני בעצמי לא יודעת איך לתאר את זה. . היכן אוכל לגשת לייעוץ? אני גרה בראשון לציון? מעדיפה במרכז, אבל מוכנה לנסוע גם רחוק יותר. אשמח לתשובה בהקדם, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף עור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    27/01/2009

עור הבולט מיתוך הנרתיק זה בדרך כלל שארית של קרום הבתולין וניתן להסיר אותה את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם אצלי בתל אביב לתאום 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל

שרון
    28/01/2009

אני בטוחה לחלוטין שזה לא שאריות של קרום בתולין... אלא אם כן השאריות האלו נשארות 5-6 שנים... אני אקבע פגישת ייעוץ, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    28/01/2009

מיתוך הנרתיק לא יכול לצאת חתיחת עור בדרך כלל שזה שארית מקרום הבתולין זה משהוא שניתן לתקן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרון

ד''ר שמואל לוין
    28/01/2009

את יכולה לפנות אלינו לפגישת יעוץ.
    אנוחנו נמצאים בתל אביב בעזריאלי
    5599*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו