ניתוח קוסמטי

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח קוסמטי
    לימור
    06/02/2009

שלום, אני בחורה צעירה ויש לי חבר כבר כמה שנים. אני מאוד מתביישת ולא רוצה שיראה אותי באור בלי בגדים... אני בעיקר מתביישת מהצורה של איבר המין שלי, יש לי הרגשה שיש לו מראה מוזר קצת, השפתיים הקטנות בולטות החוצה והרבה יותר גדולות מהשפתיים החיצוניות... זה פשוט נראה מוזר ובכלל לא יפה לדעתי. האם אפשר לתקן את זה בעזרת ניתוח קוסמטי? אני מפחדת מניתוחים, ובעיקר כאלו שלא קשורים לבריאות (כלומר שצריך לבצע מתוקף קיומה של בעיה בריאותית) אבל זה מאוד מפריע לי... האם ניתוח מסוג זה הוא ניתוח מסובך? ומה תופעות הלוואי האפשריות שלו? האם נשארות צלקות? האם יש חשש לפגיעה בהנאה בזמן קיום יחסי מין או לקיומן של תופעות לוואי שלא מתגלות מיד אלא כמה שנים (למשל) אחר כך? בברכה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קוסמטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    06/02/2009

מיכל שלום את לא יחידה יש נשים רבות שסובלות מהבעיה שלך היא די שכיחה ,אני מנתח אישית ולא חברה ,הניתוח בדרך כלל ללא סיבוכים הניתוח הוא חיצוני ולכן אפשר בקלות רבה חתקן את מה שלא בסדר ,אין כל פגיעה בסקס וגם לא בעתיד ,בדרך כלל אין צלקות את מוזמנת לפגישה אישית ואז אתן לך לשוחח עם מנותחות שלי אמיתיות 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    08/02/2009

יש פתרון ניתוחים לשפתיים קטנות.
    אין כל השפעת על יחסי מין, אין צלקות.

את יכולה להגיע אלינו לפרופורציה בתל אביב נשמח לראות אותך
    5599*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו