מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה לד"ר לויןטל08/02/2009
שלום דוקטור אני עשיתי אצלך תפירה לפני חודש , והיום עשיתי בדיקה עצמית ,הכנסתי אצבע ,אבל לא הרגשתי כלום, האם אני אמורה להרגיש איזשהו משהו?? פשקתי רגליים מול הראי וראיתי "נקודת הג'י" יוצאת לי החוצה ובכלל לא ראיתי חור האם זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא בטוחה שזו
טל08/02/2009"נקודת הג'י" אבל מה שבטוח משהו יוצא לי החוצה? זה קרום הביתולין?
צריך לבדוק מה יוצא לך משבטוח זו לא נקודת ג'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא09/02/2009נקודת הגי נימצאת בקיר הקידמי של הנרתיק והיא לא יכולה לצאת החוצה יכול להיות שחתיחת עור לא ניתפרה ואז היא יוצאת החוצה פני לרופא גניקולוג מיד אולי עוד אפשר לתקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת
טל10/02/2009תמיד חשבתי שקרום הבתולין נמצא בצוואר הרחם ושהוא חתיכת מחסום ,אפילו אחרי שעשיתי את התפירה , וכשעשיתי את הבדיקה עם האצבע נבהלתי, והתחלתי לחפש באינטרנט איך הוא נראה בדיוק, ואצלי זה מסביב לפתח אך הרקמה לא חלקה ( כמו שמותחים בלון נגיד!) , הרקמה קצת מעוותת , ואיך שהבנתי,מהתמונות זה נורמאלי ובסדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל
ד''ר שמואל לוין09/02/2009אינך חייבת להרגיש בכל מחסום. אולם אם הנך בספק אנא חזרי אלינו ונבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה להעלות תמונה, כי קשה לי
טל09/02/2009לבוא לבדיקה. עם מספיק אור וראות ברורה בתמונה זה יכול להיות זהה לבדיקה עצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא10/02/2009הריקמה של הקרום לא חלקה , מה שחשוב שזה סגור אבל יש פתח מספיק גדול ליציאת הדם הויסתי וחדירת אבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)