מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרום בתוליןאוףף10/02/2009
לפני שנה אני אוננתי וירד לי קצת דם ומאז אני לא חדרתי כלום לנרתיק..האם יש סיכוי שכשאקיים יחסי מין בעוד 10 שנים בערך ירד לי שוב דם? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו..
אוףף10/02/2009האם הגבר שאני שוכבת איתו יכול לגלות שאני לא בתולה? אם כן, איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא11/02/2009את ב100 אחוז בתולה טיפה דם בחדירה של אצבע לא גורמת נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר שמואל לוין11/02/2009אם פצעת את עצמך כאשר אוננת וגרמת לקרע בקרום הבטילים אז ברור שהקרום לא שלם.
אי אפשר לדעת האם יהיה דם ביחסי מין . מבחינה מוסרית את בתולה.
ואם ברצונך לדעת האם הקרום שלם או לא תגשי לבדיקת גניקולוג.
ואם תרצי לתפור את הקרום את יכולה לפנות אלינו היעוץ חינם.
5599** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לתפור את הקרום אבל הבעיה
אוףף11/02/2009היא שאני רק בת 15 =[ איך בעלי יוכל לדעת שאני לא בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא11/02/2009רק רופא מטורף יתפור לך את הקרום בגיל 15 חכי בסבלנות מותק ניפגש בעוד 10 שנים רק בריאות עד אז
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא11/02/2009בעוד 10 שנים ירד לך הרבה דם אין לך מימה לידאוג הקרום שלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשהה כנסססססססססססססססססססססססססס
אוףף11/02/2009לא החדרתי רק חצי אצבע... החדרתי את כל האצבע (כן, אני מטומטמת) וירד לי דם..אני לא יודעת בדיוק איזה כמות..כי הייתי באמבטיה וראיתי את הדם במים.. אני בהיסטריהההה =[ אני רוצה למות! כשאני מסתכלת בתוך הנרתיק אני רואה קרום בצבע לבן....זה קרום הביתולין?? בבקשה תפרט קצת.. אני כל הזמן חושבת רק על זה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?