שאלהה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלהה
    לי
    12/02/2009

אני ניסיתי להחדיר טמופ ממש אבל ממש בעדינות העם יש מצב שניקרע לי ככה הקרום? אני לא מצליחה להכניס את הטמפון נורמל ולא מיני אבל אצבע ממש בקלות ואותו דבר חברה שלי גם מצליחה להכניס אצבע בקלות אפילוש היא בתולה העם זה יכול להיות מצב שהוא מאוד גמיש והפתח יחסית גדול ובגלל זה היא יכולה להכניס אצבע בקלות? כי אני רואה חור של השופכה וממתחתו את פתח הנרתיק ומסביב לפתח עור ורוד כזה ופתח הנרתיק מנוקב בעור הזה ואין לי קרעים בכלל והפתח יחסית גדול וגם יש לי קרע אבל ממש פצפון לא כמו אצל לא בתולה ולא ירד דמום ולא כל כאב זה יכול להיות שהקרום שלי גמיש ובגלל זה יש לי פתח יחסית גדול מלשאר? כי אין לי קרעים חוץ מהחתך הקטן הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתוטלין

ד"ר עמוס שפירא
    12/02/2009

הקרום שלך מאד גמיש ולכן לא ירד דם וגם לא ירד דם בעתיד את צרכה ליתפור אותו ליפני החתומנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

ד''ר שמואל לוין
    15/02/2009

יכול להיות שהקרום גמיש. אבל יתכן שהקרע הקטן שאת רואה מאפשר החדרת אצבע כדי להיות בטוחה פני לרופא נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו