מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי לכם שאלה?עינבר15/02/2009
יש לי חברה בתולה שפעם הכניסה אצבע לנרתיק ממש בקלות העם זה אומר שהיא לא בתולה? אני הרבה פעמיים מתחתי את הקרום ולא יצא דימון אבל מה שכן עם אני יושבת על כיסא אני רואה קרום שלם ופתח קטן עם אני חצי שוכבת על המיטה עם רגליים פתוחות הפתח הרבה יותר קטן אבל אין קרעים זה נורמלי? אני ניסיתי לשים טמפון בעמידה אפילו בישיבה מול מראה ואין זה לא נכנס שאני ישבתי מול מראה ראיתי שהטמפון עומד על הקרום מה זה אומר? וראיתי שיוצאים לי חתכים..אבל לא קרעים של הקרום זאת אומרת מין חורים בקרום...לא שכבתי בחיים שלי ובמידה ולמישהי יש חתכים בצדדים של הקרום מי שישכב איתה י כול לגלות ככה שהיא לא בתולה או שבגלל מעל פתח הנרתיק ומתחתיו יש את הקרום הוא לא ירגיש? מבחינה מסורתית או דתית אני בתולה עם לא שכבתי? להורים שלי לא אכפת מצדם שאני לא יהיה בתולה אבל לי זה מפריע וחח אולי זה נראה לכם מוזר אבל למה צריך דימום אצל דתיים להראות שהאישה בתולה עד החתונה אי אפשר להסביר שלא לכל אחת יור דדם זה גם לא בעיה לקנות דם מזויף ולשפוך על השמיכה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא15/02/2009את צודקת אבל לא תצליחי לשנות את העולם מי שרוצה ופוחדת תבוא ליתפור את הקרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עינבר
ד''ר שמואל לוין17/02/2009הכי טוב שתבואי לרופא נשים להבדק.
ואם יש צורך אפשר גם לתפור את קרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?