היי לכם שאלה?

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• היי לכם שאלה?
    עינבר
    15/02/2009

יש לי חברה בתולה שפעם הכניסה אצבע לנרתיק ממש בקלות העם זה אומר שהיא לא בתולה? אני הרבה פעמיים מתחתי את הקרום ולא יצא דימון אבל מה שכן עם אני יושבת על כיסא אני רואה קרום שלם ופתח קטן עם אני חצי שוכבת על המיטה עם רגליים פתוחות הפתח הרבה יותר קטן אבל אין קרעים זה נורמלי? אני ניסיתי לשים טמפון בעמידה אפילו בישיבה מול מראה ואין זה לא נכנס שאני ישבתי מול מראה ראיתי שהטמפון עומד על הקרום מה זה אומר? וראיתי שיוצאים לי חתכים..אבל לא קרעים של הקרום זאת אומרת מין חורים בקרום...לא שכבתי בחיים שלי ובמידה ולמישהי יש חתכים בצדדים של הקרום מי שישכב איתה י כול לגלות ככה שהיא לא בתולה או שבגלל מעל פתח הנרתיק ומתחתיו יש את הקרום הוא לא ירגיש? מבחינה מסורתית או דתית אני בתולה עם לא שכבתי? להורים שלי לא אכפת מצדם שאני לא יהיה בתולה אבל לי זה מפריע וחח אולי זה נראה לכם מוזר אבל למה צריך דימום אצל דתיים להראות שהאישה בתולה עד החתונה אי אפשר להסביר שלא לכל אחת יור דדם זה גם לא בעיה לקנות דם מזויף ולשפוך על השמיכה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכם שאלה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    15/02/2009

את צודקת אבל לא תצליחי לשנות את העולם מי שרוצה ופוחדת תבוא ליתפור את הקרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עינבר

ד''ר שמואל לוין
    17/02/2009

הכי טוב שתבואי לרופא נשים להבדק.
    ואם יש צורך אפשר גם לתפור את קרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו