פלסטיקה ואגינאלית

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה ואגינאלית
    מתעניינת
    27/02/2009

שלום, לאחר שחקרתי רבות ברשת את הנושא כדי לבדוק מי הם רופאים טובים שבאמת יתנו את התוצאה הרצויה ולא כאלו שיגרמו יותר נזק משיתקנו.. הבנתי שעדיף להיות מטופל אצל רופא שחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית דבר המבטיח שמדובר במנתח שעבר התמחות בפלסטיקה. את רשימת הרופאים החברים ניתן למצוא באתר האיגוד, וכמדומני הרופאים שעונים פה ד"ר עמוס שפירא ושמואל לוין לא מופיעים ברשימה, מדוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלסטיקה ואגינאלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    27/02/2009

יפה שאלת ואני שמח שאת עושה מחקר רציני וכך לא תיסתבכי עם כל מיני שרלטנים שעובדים בחוץ ,פלסטיקה וגינלית זה תחום שרק גניקולוגים עושים ,במסלול ההיתמחות של הפלסטיקאים אין אפילו ניתוח אחד וגינלי שהם עושים ,לכן אני מציע לך לבדוק על גניקולוגים ,אני רופא בכיר בבלינסון ממלא תפקיד של סגן מנהל מיון נשים ואישפוז יום נשים אני מבצע את הניתוחים האלו 4 שנים את מוזמנת לפגישת יעוץ 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    01/03/2009

הניתוח הזה הוא גניקוליגי ואת חיפשת באיגוד פלאסטיקה.
    אני מנהל מחלקת נשים ושיכום רצפת האגן של האשה מזה למעלה מ20 שנה, ומתצע ניתוחים מהסוג הזה 40 שנה.
    בנוסף אני משמש כמרצה בכיר באוניברסיטת ת"א בבית ספר לרפואה.
    את מוזמנת אלינו ליעוץ חינם לפרופורציה 5599*.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו