עזרה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• עזרה
    גילי
    02/03/2009

אחרי שקראתי ובררתי ודעתי לעבור ניתוח לקיצור השפתיים החיצוניות אך מאוד חשוב לי לדעת האם אחרי הניתוח יכאב לי האם אוכל לתפקד (יש לי ילדים קטנים) מה הסיכוי לבצקת באזור לאחר הניתוח ובקימור מתה מפחד שיכאב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

גילי
    02/03/2009

תיקון טעות- שפתיים פנימיות ולא חיצוניות ושוב חשוב לי לדעת את רמת הכאב ועניין הבצקות שעלולות להיווצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    02/03/2009

בצקת באזור הניתוח לא ניתן ליצפות למי יש סיכוי ולמי אין סיכוי אולם הבצקת נעלמת אחרי מיספר ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    02/03/2009

בשיטת הניתוח שאני מנתח אני מזריק חומר הרדמה לתוך החתח כך שלמחרת הניתוח אפשר לתפקד אולי עם אופטלגין סהכ הכאב ניסבל את מוזמנת לפגישה ושם אסביר לך את הכל 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלי

ד''ר שמואל לוין
    04/03/2009

את צודקת. יומיים שלושה לאחר הניתוח קיימת נפיחות באזור, והפרשה דמית קלה.
    שהולכים ופוחתים כל יום בסה"כ מלבד אי נעימות בשלוש ארבע ימים ראשונים לא תיהיה כל מניה שתוכלי לתפקד ולעשות את כל דברים הרגילים.
    בתום הניתוח אנו מבצעים הרדמה מקומית לאזור כך שהכאבים ממש פחותים ולפעמים אף אינם קיימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת כואב

"הונדה"
    04/03/2009

את לא תוכלי לשבת ישר בימים הראשונים כי יש לחץ וחיכוך בין האיזור לבין המושב, רק אם את נשענת הרבה אחורה אז לא תרגישי נורא. את יכולה לבקש מהרופא משכחי כאבים במידה והכאבים בלתי נסבלים. כדאי לקחת חופש בימים הראשונים ולא לעסוק בפעילות ספורטיבית וטיפ קטן... תשאלי את עצמך מה תעשי אם זה לא יצא כמו שדמיינת? ומה את צריכה לעשות כדי להיות מרוצה מהתוצאה. בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להונדה

גילי
    05/03/2009

תודה על ההתיחסות מבינה שעברת את זה מה זאת אומרת לעשות משהו שיצא יפה זה כבר לא תלוי בי האזור נראה כ"כ לא יפה עכשיו מוכנה לסבול כאב בשביל האסטתיות אבל לא כאב בלתי נסבל אודה על התיחסותיך מקווה שאוכל לנוח בכל זאת יש לי שני ילדים קטנים ובעל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילי

הונדה
    16/04/2009

סורי שאני מגיבה רק עכשיו...
    אני אישית ממש לא מרוצה מתוצאת הניתוח, ולא כי אני מפונקת, כי השפתיים שלי נראות יותר גרוע ממה שהיו לפני כן ונסגרתי עוד יותר מבחינה מינית.
    אני לא מתכוונת לחזור אליו לתיקונים, מספיק בכיתי בגללו מה שאומר שצריך ללכת למנתח אחר לתיקון (סביר להניח שאלך לאחד הנחמדים שם למעלה ) וזה שוב כסף, כאבים, החלמה וחששות.
    אני לא אומרת אל תעשי, נהפוך הוא, תעשי!!!
    רק אצל מנתח טוב כי את לא חתיכת בשר בשוק, את יצירת אומנות והמנתח אמור להיות אמן.

בהצלחה, ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    18/04/2009

אני חייב לציין שאת בן אדם מיוחד ,למרות הסבל למרות חוסר הנחת מיתוצאת הניתוח למרות הכסף שבוזבז את לא מלכלכת על המנתח ושומרת על כבודו \כל הכבוד לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה בדיוק טוב?

שירי
    18/05/2009

למה כל הכבוד?
    אם המנתח שחט אותה כמו כבשה זה טוב? מן הסתם אף רצוי שהיא תגיד מי עשה לה ולמה היא לא מרוצה.
    אם זה מציפיות מוגזמות לניתוח א זאכן לא ראוי שתגיד את שמו. אולם אם הוא ניתח אותה כשאין לו מושג מהחיים והוא סתם מכנה את עצמו פלסטיקאי בגלל שעבר קורס מחורבן בחו"ל ורוצה להרוויח עוד כמה ג'ובות אז יותר יהיה" כל הכבוד" אם היא תגיד את שמו כדי שאף בחורה אחרת לא תסבול כמוה. המסחרה הנוראית שנהייתה פה בארץ ובעולם כולו בעולם הניתוחים הפלסטיים פשוט מגעיל. כל רופא חושב שהוא אלוהים ויכול לחתוך בבשר של המטופלת שלו ולנצל את עוגמת הנפש. חבל מאוד שאיגוד הפלסטיקאים לא דואג לפירסום שמותיהם של הרופאים כמו שרצוי שיהיה במקום נגיש לכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי את טועה גם רופא מעולה -המשך

אפרת
    18/05/2009

יכול לטעות, אומנם יש כל מיני ליצנים שקוראים לעצמם פלסטיקאים אבל יחד עם זאת יש רופאים מעולים שהם בני אדם וזה לא בסדר לשים עליהם אות קלון בגלל טעות זה דבר ממש לא נעים אבל קורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    20/05/2009

אני רופא ומישתדל לא לנצל את האינטרנט לעשות רווח אני מישתדל לתת אינפורמציה מיקצויעית ,אבל את יודעת שמאחורי המיקלדת יושבים כל מיני אנשים עם אינטרסים כלכליים ,כמו חברות שמוכרות ניתוחים ואין להם אלוהים והם מלכלכים ולא ניתן לרופא להגיב ,ולכן טוב תעשה הבחורה אם תיפנה אל המנתח ותבקש מימנו יעוץ נוסף אצל רופא אחר ואז היא תחליט מה לעשות ,ושוב ליכתוב באינטרנט תגובות נלוזות כמו שאת רואה ליפעמים גם אצלי באתר זו דרך לא מכובדת והפצינטית תחליט לבד למי היא פונה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

מיכל
    01/04/2009

גילי,
    קחי בחשבון שלא תוכלי לתפקד שבוע עשרה ימים
    לי הייה בצקת ענקית ודימום
    אבל אחרי הכל (כלומר עשרה ימים)של כאבים קשים ושתצטרכי עזרה בלתפקד
    הכל עבר המקום ניראה מצויין ואני מאושרת שעברתי את זה.
    אבל שוב קחי בחשבון שאל תוכלי לזוז יכאב לך יהייה נפוח ובטח שלא תוכלי לטפל בילדים קטנים ככה שתיצטרכי מישהו צמוד אליך ,ככה הייה במיקרה שלי בכל מיקרה אני בלי ילדים אומנם אבל הייתי צריכה את כל העזרה שקיבלתי אפילו בלהגיע לשירותים
    אם יש לך עוד שאלות בכיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו