מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אפשר לקחת תיק אישי ממרפאה?"הונדה"03/03/2009
עברתי ניתוח מסויים לפני כמה חודשים, ועכשיו יש פער גדול לבין מה שהמנתח הסביר לבין מה שיצא. 1. האם אני יכולה להוציא את התיק שלי מהמרפאה הפרטית או שיש צורך באישורים מיוחדים? 2. האם אפשר לקבל חוות דעת מקצועית ואמינה בכתב על תוצאות הניתוח וממי? 3. האם אפשרי לשחזר רקמות? כמה זה יעלה? והאם אפשרי לעשות את זה בחו"ל? הייתי רוצה שתהיה לי תמונה של לפני ואחרי הניתוח אבל לפי דעתי המנתח לא צילם את הלפני ואני לא רוצה לחזור אליו גם בשביל הצילום שאחרי. אני גם מתביישת לעשות זאת בעצמי כי אז מישהו יראה... 4. האם אפשר לצלם ולפתח תמונה דרך המרפאה שלכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא03/03/2009אני נורא מיצטער שכך את מרגישה כלפי המנתח שלך ,בניתוחים פלסטיים לא תמיד יוצא מה שחושבים שיצא ,את התיק האישי שלך לא ניתן להוציא כי זה רכושו של המנתח רק בצו של בית מישפט אפשר לחייב אותו לתת לך את התיק שלך ,אבל אם את בסיכסוך איתו ייתכן שהוא שיחזר אותו , ניתן לקבל חוות דעת על מצבך ועל הנזק שניגרם לך את צרכה ליפנות למומחה בעינין והוא יתן לך חוות דעת שגם תופסת לבית מישפט אני אישית לא נותן חוות דעת נגד רופאים אבל יש המון רופאים שכן נותנים ,ניתן לתקן נזקים ולשחזר את מוזמנת לפגישת יעוץ ונדבר ,לא כולם מצלמים ליפני ואחרי ,אין בעיה שתבואי ונצלם אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?