האם אפשר לקחת תיק אישי ממרפאה?

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לקחת תיק אישי ממרפאה?
    "הונדה"
    03/03/2009

עברתי ניתוח מסויים לפני כמה חודשים, ועכשיו יש פער גדול לבין מה שהמנתח הסביר לבין מה שיצא. 1. האם אני יכולה להוציא את התיק שלי מהמרפאה הפרטית או שיש צורך באישורים מיוחדים? 2. האם אפשר לקבל חוות דעת מקצועית ואמינה בכתב על תוצאות הניתוח וממי? 3. האם אפשרי לשחזר רקמות? כמה זה יעלה? והאם אפשרי לעשות את זה בחו"ל? הייתי רוצה שתהיה לי תמונה של לפני ואחרי הניתוח אבל לפי דעתי המנתח לא צילם את הלפני ואני לא רוצה לחזור אליו גם בשביל הצילום שאחרי. אני גם מתביישת לעשות זאת בעצמי כי אז מישהו יראה... 4. האם אפשר לצלם ולפתח תמונה דרך המרפאה שלכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    03/03/2009

אני נורא מיצטער שכך את מרגישה כלפי המנתח שלך ,בניתוחים פלסטיים לא תמיד יוצא מה שחושבים שיצא ,את התיק האישי שלך לא ניתן להוציא כי זה רכושו של המנתח רק בצו של בית מישפט אפשר לחייב אותו לתת לך את התיק שלך ,אבל אם את בסיכסוך איתו ייתכן שהוא שיחזר אותו , ניתן לקבל חוות דעת על מצבך ועל הנזק שניגרם לך את צרכה ליפנות למומחה בעינין והוא יתן לך חוות דעת שגם תופסת לבית מישפט אני אישית לא נותן חוות דעת נגד רופאים אבל יש המון רופאים שכן נותנים ,ניתן לתקן נזקים ולשחזר את מוזמנת לפגישת יעוץ ונדבר ,לא כולם מצלמים ליפני ואחרי ,אין בעיה שתבואי ונצלם אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו