אני צרכה ערה בבקשה ד"ר

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• אני צרכה ערה בבקשה ד"ר
    ליאן
    21/03/2009

אני בת 17 וכן קיימתי יחסי מין, אבל יש אין לי ביטחון עצמי ביגלל שיש לי שפתיים פנימיות גדולות, ואני די מיתביישת בזה אפילו לבנות, ואני ממש לא מרגישה נוח בזה ולא נעים, אני יודעת שיש ניתוחים לזה ויש לי כמה שאלות, א. האים מותר לעשות את הניתוח הזה מיתחת לגיל [כיאילו 18 ומתה]? ב. יש איפה זה לעשות את הניתוח הזה בצפון? ג. הניתוח הזה עולה הרבה כסף? התשבות שלך ממש ממש יעזרו לי מאוד ואני ממש רוצה לשנות את זה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צרכה ערה בבקשה ד"ר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    21/03/2009

אני חייב להגיד לך שאת הניתוח הזה עושות גם ילדות ,עשיתי כבר ניתוח לעיצוב השפתיים לילדה בת 14 אבלמיתחת לגיל 18 את חייבת חתימת ההורים זה לשון החוק אז תבואי ליעוץ עם אמא שלך והכל יסתדר אני לא מכיר מנתח בצפון שמעתי שיש איזה פלסטיקאי שעושה ניתוחים כאלו אבל הוא לא כל כך מבין בניתוח ולכן הניתוחים שלו מיסתבכים ,הניתוח לא יקר ואני בטוח שגם על זה ניסתר פגישת יעוץ חינם 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאן

ד''ר שמואל לוין
    22/03/2009

את הניתוח ניתן לעשות מתחת לגיל 18 רק צריך אחד ההורים.
    אנחנו עושים את הניתוח כאן בתל אביב.
    לפגישת יעוץ את מוזמנת להגיע גם למרפאה שלנו ת"א.
    נשמח לראות אותך 5599*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו