מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחזור בתוליןבת 2223/03/2009
דבר ראשון רציתי להודות לרופאי הפורום על תשובות סובלניות ומקצועיות. השאלה שלי היא כזאת: אני מעוניינת לשחזר בתולין, אך האמת קצת מבולבלת. מהמידע שמצאתי דרך הרשת הבנתי שקיימות מספר שיטות לניתוח זה. אחת זה טפירת השאריות, שזה לא מחזיק מעמד הרבה ולכן עושים קרוב למועד חתונה, טפירת קרום סינטטי (?), ובניית קרום חדש ע"י ניתוח תלת-שכבתי, שזה הניתוח היחיד שמחזיק מעמד לתקופה לא מוגבלת. אני מועניינת מאוד בניתוח, אך רוצה תוצאה ארוכת טווח משום שאין מועד חתונה. השאלה היא באיזה שיטות אתם מנתחים? כמו כן שאלה נוספת, הייתי מקיימת יחסי מין בקביעות במשך שנתיים, ואני מרגישה שפתח הנרתיק התרחב די הרבה עקב כך. האם ניתן לשלב שחזור יחד עם הצרת הפתח בקצת? או שזה נעשה כבר במהלך הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא23/03/2009בתחילה ברצוני לציין כי אני לא לא עובד עם דר לוין אני רופא פרטי ורופא בכיר בבית חולים בלינסון ,לכן גם הניתוחים שלנו שונים ,אני לא חושב שבחורה בגילך שלא ילדה צרכה הצרת נרתיק ,את צרכה ניתוח לשיחזור קרום הבתולין ב3 שכבות וזה יחזיק מעמד לעולם כל עוד לא תקימי יחסי מין ,את מוזמנת לפגישת יעוץ 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?