שלום,

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שלום,
    שני
    25/03/2009

רציתי לברר בנוגע לניתוח לקיצור שפתיים פנימיות.

האם הרופאים שמייצגים פה את הפורום הם מומחים לכירורגיה פלסטית?
    והיכן אתם מבצעים את הניתוחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    25/03/2009

שני שאלת שאלה מאד קשה ואני מאד מקווה לצאת מימנה באלגנטיות , אני מייצג רק את דר שפירא הרופא השני עובד בפרופורציה שהוא גוף שיווקי,יש בעיה מאד גדולה בכל נושא ניתוחים פלסטיים לדוגמא פלסטיקאים לא לומדים לנתח עיניים פלסטיקה של העינים לומדים רק רופאי עינים וזה היתמחות שלשנתיים לפחות אבל הרופאים הפלסטיקאים מנתחים עינים ולא תמיד זה מצליח ,אמר לי פעם חבר רופא פלסטיקאי ידוע שהוא בכל שנות עבודתו כפלסטיקאי הן בלימוד והן בעבודה היום יומית ראה את הוגינה רק של אישתו הם לא רואים ולא לומדים ולא מומחים בניתוחים וגינלים זה עושים רק רק רק גניקולוגים אשר הישתלמו בניתוחים כאלו ,אני בעל ניסיון מאד רחב בניתוחים של עיצוב הפות והלדן אני סגן מנהל אישוז יום בבלינסון ,אבל את הניתוחים הפלסטיים שלי עושה בבתי חולים פרטיים את מוזמנת לפגישת יעוץ0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שני

ד''ר שמואל לוין
    30/03/2009

בפרופורציה רופא מומחה והוא עושה אבחון ויעוץ.
    אנו נמצאים בת"א את מוזמנת להגיע לפגישת יעוץ חינם.

5599*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו