שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מטל
    29/03/2009

לקחתי מראה שמתי מול פתח הנרתיק וראיתי שיש לי עור ורוד מסביב לנרתיק זאת אומרת אני רואה עור ורוד ומנוקב בו פתח הנרתיק ולפעמים אני צריכה להזיז את הורוד הזה קצת כדאי לראות את כל הפתח עכשיו השאלה שלי היא ככה העם אני בתולה ועוד שאלה איך זה נראה קרום לאחר קיום יחסי מים זאת אומרת עם נגיד מישהי לפני שקיימה יחסים הכל שלם אצל הואחרי זה שהיא תסתכל במראה היא תיראה שבורוד הזה נוצר חתכים? ניסיתי לשים טמפון ואני לא מצליחה זה כואב לי רצח
    ויש לי קרע קטן ובחיים לא היה לי דימום שנהיה לי קרע קטן בקרום לא נהיהי לי דם זה נורמלי לא הרי לא לכל אחד יש דימום..עכשיו אני לא באה מבית דתי או מסורתי לכן אנחנו לא צריכים להראות את הדם למשפחה והכל העניין הוא שבמידה ומישהי תקיים יחסי מים ויש לה קרע ממש קטן בקרום העם זה שישכב איתה ישים לה שיש לה קרע קטן העם זה אמור להפריע? אין לי כרגע חבר אבל אני מפחדת שאני התחתן והכל אותו זה שאני התחתן איתו לא יקבל אותי בגלל כי לפי מה שהבנתי רוב הבנים רוצים את הבת שלהם עם קרום שלהם ועם אני יסביר שלא שכבתי עם אפחד ועוד שאלה בת בתולה שמשתמשת בטמפונים זה נכון שהפתח נהיה גדול מאוד מהטמפון אז אפשרי כשאר בת כזאת תקיים יחסים החדירה תיהיה יותר קלה כי היא הרחיבה את הקרום? אצבע אני מכניסה תוך שניה וגם חברה שלי והיא בתולה יש בנות בעל קרום פתוח שמעתי שיכולות להכניס טמפון בקלות וכל דבר ועדין בתולות כי זה פשוט פתוח סליחה על המגילה הזאת!!!!!! תודה רבה רבה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    30/03/2009

את חייבת לבוא לבדיקה ואם יש צורך ניתפור את הקרום אין לך ממה לידאוג אף אחד לא ירגיש ויופיע דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ד''ר שמואל לוין
    30/03/2009

קשה לענות על פי התאור. תבואי להבדק ע"ל הרופא ויומר לך ברצון האם קיימים קרעיים או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו