בנות יקרות....

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בנות יקרות....
    מיכל
    31/03/2009

בנות יקרות אני כותבת לכם כמישהי שעד לפני כחודש הייתה במצב שלכם לפני הניתוח להקטנת השפתיים וכמוכן חיפשתי את כל המידע האפשרי בפורומים ובאתרים השונים למיניהם אז אני ארשום לכם כעת את כל מה שאני עברתי,שאתן צריכות לדעת ומה שאני הייתי רוצה לדעת לפני ואחרי.
    אז ככה אותי ניתח ד"ר שמואל לוין שהוא רופא מקסים חביב ואדיב הוא מומחה בתחומו ואני אישית מאוד שמחה שבחרתי בו לנתח אותי , אני אוסיף שגם ד"ר עמוס שפירא מצטייר כרופא טוב אבל אני בחרתי בשמואל,בכל מיקרה הניתוח מתבצע בהרדמה מלאה ככה שאתן לא תרגישו דבר והצוות של המקום פשוט מקסים.עכשיו אני אספר לכם מה שלא מספרים רוב הרופאים.ההחלמה ממש ממש אבל ממש לא אורכת יומיים ואתן על הרגליים והכאבים בטח שלא ברמה של אופטלגין,במיקרה שלי אומנם אחרי הניתוח הכאבים היו ניסבלים ,לדעתי בגלל שהגוף הייה עוד תחת השפה של הרדמה אבל יום אחרי כבר לא יכלתי לזוז. תיקחו בחשבון בנות לפחות שבוע של מנוחה ושהייה איתכם מישהו שיוכל לעזור כי אני ממש לא יכלתי לזוז מהמיטה הייתי משותקת מכאבים ושום אופטלגין או צרור של כדורים לא עזר לי,בנוסף האזור נפוח מאוד אחרי ,אל תיבהלו,אני אישית הלכתי אחרי ארבעה ימים למיון מרוב כאבים קיבלתי אנטיביוטיקה ולאט לאט הכל עבר ,חשוב גם לעשות הרבה אמבטיות שמורידות את הנפיחות ולשים מגנזיום עם סוליפט.אז בנות אומנם עד עכשיו זה נשמע מבהיל וגם אני באיזה שהוא שלב חשבתי שזאת טעות ענקית ומה עשיתי לעצמי אבל לאט לאט כלומר רק אחרי שבוע וקצת אפילו עשרה ימים הנפיחות והכאבים ירדו לי בוא נגיד שבערך שבועיים אחרי הכל חזר לקדמותו רק בצורה משופרת בהרבה,היום חודש אחרי אני כל כך מרוצה ולא מתחרטת לרגע הכאבים עברו המקום ניראה נורמלי ויפה לשם שינוי ואני כל כך מאושרת שעשיתי זאת ובחרתי ברופא טוב ומקצועי שיעשה זאת,בנות חשוב שתדעו שלא כל אחד יודע איך לבצע ניתוחים אלו אז תשקלו בזהירות את הבחירה שלכן. זהו אני אחרי זה ולפעמים שוכחת שזה לא הייה ניראה ככה תמיד והכי חשוב מאושרת
    נ.ב אין לי כרגע שום עיקצוצים או דברים משונים.
    אז אם יש לכן כל שאלה אתן מוזמנות לשאול אותי ואני אענה לכן בכיף ואין שום סיבה להתבייש אתן לא יודעות לכמה בנות יש את זה.:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות יקרות....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    01/04/2009

ניתוחים פלסטיים של השפתיים מיתבצעים בכמה שיטות,אני מנתח בשיטה שונה מרופא אחר שצינת ,אני מנתח הרבה נשים ואין לי עד היום תאור של הסבל אותו את מתארת ,אני מזמין אותך לדבר עם בנות שעברו אצלי ניתוח ואין להם סיפורים כאלו ,אף מטופלת שלי לא פונה למיון אני זמין 24 שעות ביממה ואני אישית פותר את כל הבעיות שמיתעוררות ,כל המנותחות שלי מקבלות אנטיביוטיקה ביזמן הניתוח וגם לאריו אני לא חוסך בעלויות ,אני מקווה שיזדמן לך להיפגש איתי ואשמח מאד לעדכן אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .....

מיכל
    01/04/2009

ד"ר שפירא היקר,
    כמובן שכשסבלתי מכאבים הלכתי לברר אצל הרבה רופאים במיקרה גם אבי עובד בבית חולים ככה שדיברתי עם חבריו הגיניקולוגים וכולם אמרו שהכאבים שלאחר נניתוח זה הם לא פשוטים בכללמ ובכללי כל גוף מקבל את הניתוח הזה באופן שונה ככה שאתה לא יכול לדעת למי יכאב ולמי לא
    אני מאוד מרוצה מד"ר לוין ובעיקר מהתוצאות וחשבתי שהבנות צריכות לדעת למה הן נכנסות.
    מי שמעוננינת שתיקרא אחרי הכל זה עדיין ניתוח במקום מאוד רגיש וניראה לא לעניין שאתה מבטיח החלמה כזאתצ פשוטה שבפועל זה לא תמיד כך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שד"ר שפירא

אנונימית
    24/04/2009

עשה שימוש לרעה , בקלות כתיבת ההודעות שלא דורשות שם משתמש קבוע, אלא אקראי, וכתב בשם מיכל - שקצת לכלך על ד"ר לוין, ואז אחר כך כתב הודעה מפוברקת משלו- באמתלה לענות ל"מיכל"... זאת מזהים לפי סגנון הכתיבה , האיות ועוד דברים שלא מתכוונת לחשוף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף

לילך
    03/04/2009

כמה חכיתי לתגובה מבנות שעברו את הניתוח הזה ואוףףףףף סוף סוף אני ממש שמחה שהכנסת את הערה היא הרבה יותר מחזקת מכל הפורום הזה . תודה עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף זאת הייתה הכוונה:)

מיכל
    05/04/2009

תיקי בחשבון את כל מה שאני עברתי,שוב כל גוף מגיב שונה אבל שתדעי אני בת 22 בריאה לגמרי אז מקווה שזה עזר ואם יש לך שאלות את מוזמנת בכיף...
    אני יודעת שאני הייתי צריכה לשמוע את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיכל

סיון
    21/04/2009

אני מעוניינת לשמוע פרטים נוספים ממקור ראשון.
    האם יש דרך ליצור איתך קשר שלא בהתכתבות בפורום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור

מיכל
    21/04/2009

לדוקטור יש ליי שאלה אישית לא לפורום אפשר את המייל שלך או שאני אביא לך את שלי מה אתה מעדיף?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    23/04/2009

המיל שלי מופיע גם באתר שלי שניקרא ליפות בכל אופן הוא [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו