תפירה שעשיתי

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• תפירה שעשיתי
    דנה
    05/04/2009

ד"ר לוין החביב עשיתי אצלך בחודש ינואר תפירה ( תפירת שאריות ועוד שכבה ) , והייתי אמורה להתחתן השנה ובסוף אני מתחתנת שנה הבאה :( האם זה יחזיק מעמד?
    והאם כדאי לחזור אצלך ולעשת בדיקה נוספת לראות שהכל תקין? כי פעם נגבתי אחרי שאוננתי בלי לגעת בנרתיק , רק בדגדגן! ויצא לי גרגיר של גרגיר של הגרגיר של טפטפטפטיפונת של דם , הכי קטן שאפשר לדמיין ולא היה נוזלי ( בגודל של 2 גרגירי חול).אני מתה לבוא להיבדק אבל קשה לי לבוא לתל אביב ממש רחוק לי ואני והחבר שלי תמיד ביחד , ולא עוזב אותי לרגע ( אז עשיתי תפירה כשהיה בחו"ל) , האם יש אפשרות לשלוח לך תמונות באופן פרטי ולא כזה מול כולם בכך שאני ארשום את המייל שלי פה ותחזור אלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפירה שעשיתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    06/04/2009

אין לך מימה לידאוג הקרום לא ניפתח מנגיעה צריך חדירה ורק אז הוא ניפתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר שמואל לוין
    06/04/2009

קודם כל תיהיה רגועה אני מבטיח לך שמה שעשינו הוא מצויין וישמור על עצמו גם עוד שנים רבות.
    אין כל חשש, החבר בזמן החתונה ימצא אותך שלמה וחדשה כפי שנולדת.
    תאורך על טיפת דם דבר רגיל אופייני ולא קשור כלל למה שעשינו.
    אני מאמין שמיותר לשלוח תמונות כיוון שגם מבחינה טכנית יהיה לך קשה מאוד לצלם את המקום.
    טוב שהחבר איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

דנה
    06/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו