שאלה חשובה בקשר לניתוח שפתיים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בקשר לניתוח שפתיים
    חסויה
    09/04/2009

אני בת 17 ויש לי שפתיים ארוכות בנרתיק... זה ממש מפריע ומציק לי. אני לא פעילה מינית עוד, אבל קראתי שבעת החדירה של איבר המין השפתיים מתקפלות וזה גורם לכאב פיזי ולהפרעה בהנאה המינית. השאלה שלי היא מאיזה גיל אפשר לעבור ניתוח לקיצור השפתיים, מהו זמן ההחלמה ואיך זה ישפיע עליי לאחר הניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    09/04/2009

השפתיים הגדולות שלך זו היא תופעה מילידה ,לכן המצב לא מישתנה הוא מחמיר עם הגיל ולכן אין כל הגבלה לבצע את הניתוח גם לבנות בגילך ,אני אתן לך שמות של בנות שעברו ניתוח אצלי בגיל 15 ,יש בעיה שבגיל כזה את חייבת הסכמת הורים עד גיל 18 ,את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם 0523670383 זמן ההחלמה הסופי בערך שבועיים שלשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חגית

ד''ר שמואל לוין
    13/04/2009

מרגע שאת יכולה להחליט עבור עצמך או בעזרת הוריך תמיד אפשר לבצע ניתוח מסוג זה.
    בעיה זאת מוקרת לנו, אנו מנתחים הרבה מקרים.
    נשמח לענות על כל שאלותך ולהציע את ערתינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו