דגדגן

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• דגדגן
    גל
    30/04/2009

אני עוד מעט בת 18 לא קיימתי עדיין יחסי מין.
    המגע בדגדגן מאוד לא נעים לי. זה לא ממש כאב, אבל ברגע שנוגעים בו אני חייבת להפסיק זאת.
    האם שמעתם על דבר כזה? מה ניתן לעשות? זה מרגיש לי כל כך מוזר ושאני היחידה בעולם הזה שלא יכולה שיגעו בה שם
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    30/04/2009

את חייבת להיבדק ,ליראות אם יש דלקת באזור שיכולה לגרןת את הדגדגן ,את צרכה ליראות רופא האם העור שמכסה את הדגדגן מורם ואז הדגדגן נישאר חסוף את מוזמנת לפגישת יעוץ 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גל
    01/05/2009

אני יכולה להגיע לפגישת היעוץ בלי אמא שלי?
    ואם זה משנה- מאז ומתמיד לא היה נעים לי המגע באזור הדגדגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגדגן

ד"ר עמוס שפירא
    01/05/2009

את יכולה להגיע לפגישת יעוץ במירפאה גם ללא אמא שלך רק ניתוח מחייב אפוטרופוס במירפאה יש אחות ומזכירה שיכולות להיכנס לחדר ביזמן הבדיקה כי את תרגישי יותר בנוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נטע

ד''ר שמואל לוין
    04/05/2009

נכון שדגדגן מאוד רגיש ולכן אלוהים ברא לו כיסוי . יתכן וכיסוי זה נפגע.לכן רצוי שתבואי להבדק ונעייץ לכן מה הוא הפתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו