מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירדנהמיכל01/05/2009
היי אני לא מבינה מדוע יש כאן שני רופאים?
אתם עובדים בשיתוף?
אני מעוניינת בניתוח אבל במי עליי לבחור
למי ללכת לייעוץ
מישהו יכול קצת להסביר לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא01/05/2009בפורום יש 2 רופאים שלא עובדים ביחד דר שפירא הוא רופא במירפאה פרטית ומנתח באופן עצמאי הרופא השני עובד בגוף שניקרא פרופורציה והקשר הוא דרך התאגיד הזה ,דר שפירא הוא רופא בבית חולים בלינסון סגן מנהל אישפוז יום והרופא השני כבר לא עובד בבית חולים ,דר שפירא מנתח בשיטה מסוימת ואילו הרופא השני בשיטה אחרת ,לכן הבחירה בידך לתאום פגישה אצל דר שפירא 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי עכשיו הבנתי
סיוון02/05/2009תודה רבה
וכדי לדעת מה השיטה שכול מציע אני צרכיה להגיע לפגישה?? של כול אחד בניפרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא02/05/2009אני יכול לעזור לך אני מעצב את הפות אני חותך לאורך כל השפה ואילו פרופורציה מנתחים בשיטת המשולש הם מורידים משולש מהשפה ומחברים אני לא נוהג כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר שמואל לוין04/05/2009גברתי הנאווה אני שמח שאת בקשר עם ד"ר שפירא, היות ואנו מאוד עמוסים ובמילא נצתרך לבצע את הניתוח כאשר יתפנה תור. בינתיים יתכן וד"ר שפירא ירכוש את נסיון.
בנוגע לטכניקה של ניתוח התוצאות ידברו בעד עצמן.
תודה שפנית עלינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?