ירדנה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ירדנה
    מיכל
    01/05/2009

היי אני לא מבינה מדוע יש כאן שני רופאים?
    אתם עובדים בשיתוף?
    אני מעוניינת בניתוח אבל במי עליי לבחור
    למי ללכת לייעוץ
    מישהו יכול קצת להסביר לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירדנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    01/05/2009

בפורום יש 2 רופאים שלא עובדים ביחד דר שפירא הוא רופא במירפאה פרטית ומנתח באופן עצמאי הרופא השני עובד בגוף שניקרא פרופורציה והקשר הוא דרך התאגיד הזה ,דר שפירא הוא רופא בבית חולים בלינסון סגן מנהל אישפוז יום והרופא השני כבר לא עובד בבית חולים ,דר שפירא מנתח בשיטה מסוימת ואילו הרופא השני בשיטה אחרת ,לכן הבחירה בידך לתאום פגישה אצל דר שפירא 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי עכשיו הבנתי

סיוון
    02/05/2009

תודה רבה
    וכדי לדעת מה השיטה שכול מציע אני צרכיה להגיע לפגישה?? של כול אחד בניפרד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    02/05/2009

אני יכול לעזור לך אני מעצב את הפות אני חותך לאורך כל השפה ואילו פרופורציה מנתחים בשיטת המשולש הם מורידים משולש מהשפה ומחברים אני לא נוהג כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר שמואל לוין
    04/05/2009

גברתי הנאווה אני שמח שאת בקשר עם ד"ר שפירא, היות ואנו מאוד עמוסים ובמילא נצתרך לבצע את הניתוח כאשר יתפנה תור. בינתיים יתכן וד"ר שפירא ירכוש את נסיון.
    בנוגע לטכניקה של ניתוח התוצאות ידברו בעד עצמן.
    תודה שפנית עלינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו