נפיחות לאחר ניתוח קיסרי

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• נפיחות לאחר ניתוח קיסרי
    אילת
    30/05/2009

עברתי ניתוח קיסרי שלישי לפני כשנתיים מאז הניתוח יש לי נפיחות באיבר המין. יש לי כמו כיס מקדימה. האם לפנות לבי"ח בו עברתי את הניתוח? (אסף הרופא)ממה זה נגרם? מה אני אמורה לעשות? אני לא רואה את עצמי נכנסת לניתוח קוסמטי באזור.,האם אין לבי"ח אחריות על המקרה.? אני כבר שנתיים מתוסכלת ולא מצליחה לפתור בעיה כואבת זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות לאחר ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מונס פוביס

ד"ר עמוס שפירא
    30/05/2009

לא ברור לי בדיוק מה הבעיה יתכן ובניתוח קיסרי שלישי אם עשו את זה באותו המקום נוצר בור בין בטן לבין אזור המונס פוביס זאת הגיבעה שמעל לשפתיים ,הטיפול הוא קוסמטי יש לבצע מתיחת בטן קטנה ושאיבת המונס פוביס אין לבית חולים כל אחריות למצב הקוסמטי לאחר הניתוח הקיסרי ,את מוזנמנת לפגישה וניראה מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אילת

ד''ר שמואל לוין
    01/06/2009

ניתוח קיסרי נעשה דרך קיר הבטן ולא דרך הנרתיק. לכן איני רואה קשר בין הניתוח הקיסרי והממצא שאת מתארת בנרתיק.
    אנו ממליצים שתבואי להבדק ונבין בדיוק למה את מתקוונת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו