שפתי פוט בולטים החוצה מאודדדדד

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שפתי פוט בולטים החוצה מאודדדדד
    שירה לוי
    02/06/2009

יש לי בעיה השפתייפ הפנימיות והעור שמכסה את הדגדגן מאוד מאוד נפולים זה מכוער..ומקשה עליי בזמן קיום יחסי מין עים בן זוגי כלומר אני מאוד מתביישת שהוא יראה זאת.כמה אמור לעלות לי ניצוח כזה.סה"כ לגזור אותם.זה לא השפתים החיצוניות..האים יש סיבוכים בנתוח כזה?מה ההשלכות העתידיות..והאים זה ניתוח מוצלח?האים יש צלקות?והאים אובד חוש הדגדגן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    02/06/2009

אני מנתח גם את השפתיים וגם את העור מעל לדגדגן שיטת הניתוח שלי מאפשרת שינוי כללי של כל הפות ,אין כל נזק עתידי הניתוח מאד מוצלח ומשנה לחלוטין את כל צורת הפות ,אין צלקות בדרך כלל ואם הגוף שלך מיצר צלקות אז הן פנימיות ,אין כל פגיעה בדגדגן ולכן לא ניפגע החוש ,את מוזמנת ליעוץ 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה

ד''ר שמואל לוין
    08/06/2009

הניתוח לא מסובך כלל.
    ניתן לקיים יחסי מין רגילים לאחר הפעולה.
    הניתוח מאוד מוצלח ואין אובדן של תחושה בדגדגן לאחר הניתוח.
    עלות הניתוח ניתן לקבל רק במעמד פגישת היעוץ עם ד"ר לוין לאחר הסבר מפורט על תהליך הפעולה.
    לקביעת פגישה צרי קשר 5599*

יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו