לדוקטור שפירא

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לדוקטור שפירא
    סיוון
    19/06/2009

נראה לי שאמרת פעם בפורום שלא הרבה בישראל עושים ניתוח להקטנת שפתיים
    אבל זה לא נכון כי שמתי לב שכמעט כול גניקולוג עושה את הניתוח הנל!!!!
    אז כן הרבה עושים את זה ....
    אני מעוניינת לראות תמונות של ליפני ואחרי איפה אני יכולה למצוא תמונות כאלה???
    בתודה ובברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור שפירא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    19/06/2009

אני חוזר ואומר רק בודדים יודעים לעשות את הניתוחים האלו ,אני מציע לך מיבלי לדעת מי את לישאול את המנתח שהלכת אליו כמה ניתוחים כאלו הוא עשה ,ואז להיתקשר לבית החולים הפרטי ששם הוא אמור לנתח אותך ולישאול שם כמה ניתוחים הוא עושה ורק אחר כך תחליטי ,אני חוזר ואומר לך זה ניתוח שצריך ללמוד ולעשות הרבה עד שיודעים טוב לנתח אותו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה נשמע לי מיומן ...

סיוון
    21/06/2009

ומה לגבי דוקטור לוין הוא גם מנתח הרבה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    21/06/2009

אני רופא פרטי ואני מדבר רק על עצמי דר לוין עובד בפרופורציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיוון

ד''ר שמואל לוין
    22/06/2009

אנחנו חושבים שד"ר שפירא צודק מדוע לא תשאלי אותו כמה ניתוחים הוא עשה ולאחר מכן תוודאי בבית החולים האם המספרים מתאימים כפי שהוא הציע.
    אני כשלעצמי לא אוכל להגיד לך מספר מדוייק אבל אלו יהיו אלפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר לוין

ליז
    24/06/2009

אתה יודע, אם לא הייתי כבר בוחרת בד"ר שפירא עוד הייתי מסוגלת להאמין לך!
    אבל כיוון שאני כבר אחרי הניתוח אני לא מבינה מה הבעיה שלך! מה אתה מנסה לגרום?!
    אני מבינה כמה זה נושא רגיש אצל הבנות הללו ואני מרגישה שאתה מנסה לערער ולעקוץ את ד"ר שפירא כל הזמן!!
    למה?! הרי הוא אמן!! חבל שהניתוח במקום אינטימי ומפאת הצינעה אני לא יעלה תמונה כדי שיבינו על מה אני מדברת אבל ד"ר שפירא באמת אמן!!! אז תכבד את עצמך ואת הקולגות שלך ותפסיק עם הקטנוניות הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לסיון

ד"ר עמוס שפירא
    25/06/2009

אני ממש לא רוצה להיכנס לעינין אבל כאשר בוחרים מנתח צריך ליראות מי הוא והאם הוא באמת המנתח וכאן אני פונה לדר לוין אם תמשיך בכתיבה המעליבה אני אצטרך להגיב וחבל ,תיתעסק בעיקר תענה למטופלות על השאלות ואל תיגלוש לעקיצות והשמצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו