מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדוקטור שפיראסיוון19/06/2009
נראה לי שאמרת פעם בפורום שלא הרבה בישראל עושים ניתוח להקטנת שפתיים
אבל זה לא נכון כי שמתי לב שכמעט כול גניקולוג עושה את הניתוח הנל!!!!
אז כן הרבה עושים את זה ....
אני מעוניינת לראות תמונות של ליפני ואחרי איפה אני יכולה למצוא תמונות כאלה???
בתודה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא19/06/2009אני חוזר ואומר רק בודדים יודעים לעשות את הניתוחים האלו ,אני מציע לך מיבלי לדעת מי את לישאול את המנתח שהלכת אליו כמה ניתוחים כאלו הוא עשה ,ואז להיתקשר לבית החולים הפרטי ששם הוא אמור לנתח אותך ולישאול שם כמה ניתוחים הוא עושה ורק אחר כך תחליטי ,אני חוזר ואומר לך זה ניתוח שצריך ללמוד ולעשות הרבה עד שיודעים טוב לנתח אותו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה נשמע לי מיומן ...
סיוון21/06/2009ומה לגבי דוקטור לוין הוא גם מנתח הרבה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא21/06/2009אני רופא פרטי ואני מדבר רק על עצמי דר לוין עובד בפרופורציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סיוון
ד''ר שמואל לוין22/06/2009אנחנו חושבים שד"ר שפירא צודק מדוע לא תשאלי אותו כמה ניתוחים הוא עשה ולאחר מכן תוודאי בבית החולים האם המספרים מתאימים כפי שהוא הציע.
אני כשלעצמי לא אוכל להגיד לך מספר מדוייק אבל אלו יהיו אלפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לוין
ליז24/06/2009אתה יודע, אם לא הייתי כבר בוחרת בד"ר שפירא עוד הייתי מסוגלת להאמין לך!
אבל כיוון שאני כבר אחרי הניתוח אני לא מבינה מה הבעיה שלך! מה אתה מנסה לגרום?!
אני מבינה כמה זה נושא רגיש אצל הבנות הללו ואני מרגישה שאתה מנסה לערער ולעקוץ את ד"ר שפירא כל הזמן!!
למה?! הרי הוא אמן!! חבל שהניתוח במקום אינטימי ומפאת הצינעה אני לא יעלה תמונה כדי שיבינו על מה אני מדברת אבל ד"ר שפירא באמת אמן!!! אז תכבד את עצמך ואת הקולגות שלך ותפסיק עם הקטנוניות הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לסיון
ד"ר עמוס שפירא25/06/2009אני ממש לא רוצה להיכנס לעינין אבל כאשר בוחרים מנתח צריך ליראות מי הוא והאם הוא באמת המנתח וכאן אני פונה לדר לוין אם תמשיך בכתיבה המעליבה אני אצטרך להגיב וחבל ,תיתעסק בעיקר תענה למטופלות על השאלות ואל תיגלוש לעקיצות והשמצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?